Domácnosť a bývanie

piatok 30. januára 2015

Sprchovacia pena z domu prírody

Ahoj


Vítam Vás pri dnešnom článku, dnes Vám popíšem moju skúsenosť s mojou vôbec prvou penou na sprchovanie, ktorá plne nahrádza bežné sprchové gély a navyše je multifunkčná.
Idu o sprchovaciu penu Natura House - Almond Tree Flower.
Táto sprchovacie pena je prvom rade určená na umývanie celého nášho tela, čiže má nahrádzať klasické sprcháče, no dá sa využiť aj ako pena do kúpeľa, kedy bude celé Vaše telo ponorené do jej blahodarných účinkov a dokonca aj ako šampón na vlasy, po ktorom vlasy budú jemné a ľahko rozčesatelné.

Je vhodná aj pre ľudí s citlivou, jemnou či podráždenou pokožkou.
Pokožka má byť to jeho použití čistá, rehydrovaná a elastická.
Základnými zložkami tohto prípravku sú pšeničné proteíny a sladké mandľové mlieko.


Ja túto sprchovaciu penu používam hlavne na umývanie celého tela namiesto sprcháču.
Ako penu do kúpeľa ju nevyužívam a ani nevyužijem, kedže väčšinou nemám čas na síce skvelý, ukľudňujúci relaxačný kúpeľ a hodím si len rýchlu, teplú sprchu :)
Na vlasy som ju použila raz či dva krát, vlasy boli jemné akoby som použila detský šampón a naozaj sa ľahko rozčesávali.
Moja pokožka je menej vysušená ako po umytí bežným sprchovým gélom, no stále ju je potrebné po sprche hydratovať mliečkom, čoho príčinou je to že moja pokožka je naozaj extra suchá, hlavne v zime a z dôvodu že voda u nás je tvrdá, čo pokožku vysušuje.
Takže hydratuje pekne, tu môžem potvrdiť to čo sľubuje.
Pri dlhodobejšom a pravidelnom používaní je pokožka stále jemnejšia a nepresušuje sa natoľko ako predtým, jej elasticita je znovu navrátené.
Má jemnú sladkastú, mandľovú vôňu, ktorá sa počas sprchovania rozplýva po celej kúpeľni.
Vôňa je naozaj veľmi prírodná a prípomína mi klasické "lekárenské" výrobky.


Z rady Fior di Mandorlo/Almond Tree Flower som už dávnejšie vyskúšala aj šampón na vlasy o ktorom si môžte prečítať v článku TU


Zhrnutie -

penu do sprchy od NATURA HOUSE môžem odporúčať, hlavne pri citlivej, jemnej pokožke, ktorá neznáša príliš preparfumované produkty s umelými, chemickými prísadami.
Ak vás trápi suchá pokožka a zdá sa Vám že Vaša pokožka tela stráca na elasticite siahnite po nej.
A ak si chcete urobiť extra výživný, mliečny kúpeľ nemôžte si vybrať lepšie.


Pena sa ľahko nanáša, má jemne žltú takmer priehľadnú farbu a je gélovej konzistencie.
Po spojení s vodou sa vytvorí jemná pena, ktorá pokožku očistí a dopraje jej potrebnú dávku vitamínov a proteínov.


Cena tohto produktu je 4,90 EUR a objednať si ju môžte sa stránkach e-shopu www.natura-house.sk



vrchnáčik stačí potočiť







Dočítania čoskoro
Meggi

štvrtok 29. januára 2015

Oriflame - The ONE High Impact

Ahoj

Dnes sa zameriame trošku viac na dekoratívnu kozmetiku a líčenie očí.
V hlavnej úlohe Vám predstavujem ceruzku na oči Oriflame The ONE High Impact v klasickom čiernom odtieni - Onyx Black.
Táto ceruzka ma milo, prudko prekvapila, pretože väčšina týchto mäkších ceruziek, ktoré sa vysúvajú sú ľahko zotierateľné a vydržia dosť krátku dobu bez nejakého výrazného poškodenia.
Preto ma udivuje aká je táto ceruzka trvácna a odolná voči oteru.
Navyše ak Vám nejdú od ruky klasické linky s touto ceruzkou sa robia o čosi ľahšie a budú neuveriteľne výrazné a sýte.
Najskôr som sa bála že linka spravená touto ceruzkou sa mi po čase odtlačí na hornom viečku, no nestalo sa.
Dokonca sa Vám ani tak ľahko nerozmaže, povedala by som že aj odličovanie Vám možno bude trvať dlhšie ako obvykle, nakoľko ceruzka je naozaj veľmi odolná voči všetkému, čo je pri líčení ktoré si ráno pracne vykúzlime na očiach na nezaplatenie, pretože vydrží celý celučičký deň.
Nie je potrebné ju zastrúhavať a je vysúvateľná.
Je oveľa viac pigmentovaná a výraznejšia ako klasické čierne ceruzky, ale aj ceruzky všeobecne.
V ponuke sú 4 tmavé odtiene a to :

- deep plum (tmavá fialová, farba slivky)
- amazon green (tmavá zelená, farba ktorá žiadnym očiam neuškodí)
- midnight blue (tmavá modrá, kráľovská modrá)
- onyx black (čierno čierna, výrazná)

Môžte ju použiť na orámovanie celého oka, ako linku, do vnútorného kútiku oka a všade bude nápadná a výrazná, ak Vám presne o tento efekt ide, určite sa oplatí vyskúšať ju a ešte za cenu 2,99 EUR v ktorej sa nachádza v aktuálnom katalógu by bol hriech nespraviť tak.


A ako som už na začiatku článku avizovala, dnes Vám čo to máličko poviem ak o líčení očí, hlavne kedy ceruzku je vhodné použiť a podobne, predsa len aby to nebola opäť a znovu len obyčajná recenzia na produkt, ktorý doma mám :)


Takže, začnem tým, ako som sa maľovala kedysi ja.
Nikdy nechýbala čierna ceruzka vo vnútornom kútiku oka hlavne v spodnej linií, ale tým si asi prešla každá baba v puberte, proste čierna ceruzka, špirála a ideš kočka.
No dnes som prišla na fakt, ktorý myslím objaví postupne každá z nás a síce že žiaľ, čierna ceruzka vnútri oka naše očká zmenšuje.
Takže som čiernu ceruzku z môjho denného rituálu úplne vylúčila a začala som sa líčiť úplne inak, jemné očné tiene, väčšinou v zemitých, hnedých odtieňoch, úprava obočia a špirála. 
To je moje líčenie očí, ktoré preferujem dodnes a musím uznať, že toto líčenie sa mi nielen viac hodí, ale je tu aj viac možností, kombinácií a všetkého čo ma tak pri líčení baví.
Tiene môžte naozaj skombinovať na najrôznejšie spôsoby a mnoho krát tak viete dodať Vášmu pohľadu úplne iný rozmer.

Ja osobne používam čiernu ceruzku hlavne ak ide o nejaké dramatickejšie, veľakrát večerné líčenie, kedy chcem mať oči naozaj výrazné.
Samozrejme ak máte krásne veľké očká, čierna ceruzka pre Vás nemusí byť ani počas dňa tabu, pretože Vám oči opticky až tak nezmenší.
Ak ste Však majiteľkou malých alebo úzkych očičiek ceruzku by som hlavne na bežné denné líčenie vynechala, aby Vaše oči nepôsobili ako akési malé hviezdičky na nebi, síce je toto prirovnanie - máš očká ako hviezdy krásne a pre nás lichotivé, nemusíme sa ním riadiť pri líčení.

To by bol taký malý základ, ktorý mnoho žien možno ešte nevie, ak však ste milovníčkou ceruzky, ktorú proste musíte mať nanesenú na spodnom, vnútronom kútiku oka tak siahnite po takej ktorá sa Vám nerozpije a nerozmaže aj mimo vnútornej línie, pretože vtedy líčenie pôsobí unavene a akoby zanedbane.
Tu Vám odporúčam práve ceruzku, o ktorej som sa zmienila vyššie.

Ceruzka sa však dá použiť aj ako linka na horné viečko, tento trend je momentálne veľmi aktuálny a svetový vizážisti linku nikdy nevynechajú, iba ak sa jedná o naozaj "natural look" kde je základ krásna pleť, upravené obočie a hydratované, vláčne pery prekryté len priesvitným balzamom alebo leskom na pery.
Linky v dnešnej dobe nemajú podobu len "nudnej" rovnej čiary vedenej pri korienkoch mihalníc ale majú rôzne ocásky, hrúbky, farby.
Tu sa fantazií medze nekladú.
No taká čierna linka zakončená jemným, malým ocáskom do hora je niečo ako "malé čierne" od Coco Chanel, elegantná, šmrncovná, príťažlivá.
Ak k nej skombinujete sýty bordový alebo červený rúž, máte ohurujúce večerné líčenie hodné "vysokej" vrstvy.



Sýtosť ceruzky si môžte korigovať podľa toho ako silno pri líčení pritlačíte


Ceruzka je odolná voči oteru, na ruke som naozaj tlačila a snažila sa ju rozotrieť čo najviac a ako vidíte nešlo to až tak dobre, čiže na očiach vydrži bez poškodenia, kedže predpokladám oči si po nalíčení silou mocou nebudete trieť.




Ceruzka je mäkšia a preto sa nanáša veľmi ľahko a presne


Taktiež chválim aj dizajn balenia ktorý je ako máte možnosť vidieť v peknej bordovej farbe



Linka je nanesená v jednej vrstve a drží počas celého dňa 


Na ukážku som zvolila len veľmi jednoduché líčenie, na hornom viečku mám nanesení bledo fialový očný tieň a linku spravenú ceruzkou na oči THE ONE, na spodné viečko som naniesla jemnú linku v tmavšej fialovej farbe a použila som špirálu, taktiež Oriflame The One o ktorej som sa už na blogu zmieňovala





Verím že tento trošku aj náuční článok sa Vám páčil a zavítate na môj blog aj nabudúce.
Dočítania čoskoro
Meggi

pondelok 26. januára 2015

Oriflame - strieborný Valentín

Ahoj

Pred malou chvíľkou tu boli Vianoce a s nimi spojená výzdoba všetkých obchodov a supermarketov, no už obchodníci šikovne túto vianočnú výzdobu zamenili za tú ružovo-červenú valentínsku.
Valentín, sviatok kedy sa každý párik má ešte radšej ako obvykle, čo si väčšinou dokazujú materiálnymi darmi.
Môj postoj k Valentínu je neutrálny, nie som z tohto dňa nejak uchvátená, ale nemám nič proti.
Je to deň, kedy je príjemné si spraviť pekný večer vo dvojici, zájsť na večeru, prípadne niečo malé si podarovať.

Lenže je tu jedna dilema a síce čo podarovať?
Dnes sa budem venovať daru, ktorý je vhodný pre dámy, ženy, slečny, takže milé moje čitateľky, ak sa Vám môj typ páči a radi by ste sa stali ním obdarované, nechajte si tento článok a hlavne fotky otvorené veľmi nenápadne na Vašom alebo aj jeho booku, iste sa to Váš miláčik dovtípi.

Ruža, iste poteší, je krásna, no po čase ju tak či tak vyhodíme, čo tak radšej niečo, čo nám už zostane navždy?
Áno, tušíte správne, šperk.
Uznajte samé, ktorá z nás by nebola potešená pri pohľade na nejaký šperk a ešte tým viac ak je na ňom napísané slovíčko LOVE ( to je také sladké ).

V katalógu Oriflame som narazila na tento krásny šperk, ktorý mi ihneď padol do očka, nie je to síce pravé striebro je to bižu, no krásne spracovaná a zhotovená.
Náramok má dĺžku 16cm + 3cm na predlženie.
Jeho dizajn sa mi páči, pretože má také tie pevné ramienka, no dá sa ohýbať takže sa Vám nijak nenalomí, ja som dokonca už niekoľko krát zaspala s týmto náramkom na ruke a vydržal to.
Materiál je zinková zliatina, mosadz, imitácia poródiovania, testovaný na nikel.
Náramok sa pekne leskne a neošúpava sa.
Je ľahký a na ruke ho takmer nie je cítiť.
Zapínanie na karabínku.
Môžte ho nosiť ako jemný,nežný náramok k letným, ľahkým a romantickým outfitom ale aj v tomto zimnom období k svetru, prípadne ak chcete aby bol naozaj stredobodom pozornosti môžte ho navliecť na rukách pulóvru kde naozaj vynikne.


Jeho cena je srdiečku a peňaženke lichotivá, 7,99 EUR
Či už si tento náramok doprajete ako darček "od seba sebe " alebo ním budete obdarovaná, určite budete spokojné.
Pre objednávanie tohto náramku kontaktujte svoju Oriflame kozmetickú poradkyňu, náramok je v ponuke aktuálneho katalógu číslo 02.








Určite sa bude páčiť nie len Vám, ale aj Vašim priateľkám, mne ho zatiaľ každý len chváli, takže vravím (píšem) z vlastnej skúsenosti :)




To bolo o náramku všetko, dúfam že sa Vám páči a rovnako ako aj tento článok.
Dočítania čoskoro
Meggi

štvrtok 22. januára 2015

Alcina

Ahoj

Väčšinou mám to šťastie a produkty ktoré sa mi dostanú pod ruku môžem len chváliť a žiadne veľké mínusy pre ktoré by som si dané produkty už nezakúpila nenájdem.
Ďalšia vec je tá, že ak sa mi z danej kozmetickej značky páči ich napríklad dekoratívna kozmetika a sadne mi tak mi sadne poväčšine všetko z tejto kategórie.
No nemusí to tak s pravidla byť stále, o tom sa presvedčila sama pri dekoratívnej kozmetike značky ALCINA.
Ale aby som nezačala tak negatívne, musím najskôr povedať, že značka ALCINA je inak veľmi kvalitná, nemecká kozmetika, ktorá sa predáva a používa obvykle iba vo vybraných salónoch a okrem dekoratívnej kozmetiky ponúka aj tú vlasovú a pleťovú.
A aby ste ma nechápali zle, mala som možnosť otestovať dva ich produkty a to špirálu a lesk na pery.
Z jedného produktu som totálne nadšená no a z toho druhého nie som nijak sklamaná ani nič podobné, len mi proste nesadol natoľko aby som ho mohla vychváliť, kedže Vás nechcem zavádzať.

Stačilo kecov a vrhnime sa na to.
Ako prvý Vám predstavím produkt, ktorý mne osobne až tak nesadol, no napriek tomu ho iste nevyhodím a používam ho dosť často aj naďalej a dalo by sa povedať že už som si aj na jeho ( pre mňa ) mínus zvykla.
Ide o špirálu, konkrétne Amazing Lash Mascaru ALCINA.
Táto špirála má zvláštny kartáčik, ktorý  má pre mňa dosť malé štetinky, takže sa mi trošku horšie nanáša a to je vlastne aj jeho ( pre mňa mínus ), tu však platí to, že čo nevyhovuje mne môže vyhovovať iným a viem že niektoré ženy tento typ kartáčiku pri špirále priam vyhľadávajú.
A musím sa priznať, pomaly si zvykám aj ja :)
Štetinky sú umelé (plastové) a strieda sa rad väčších a menších štetiniek.
Riasy sú vo finále vyzdvihnuté a vytočené a pekne oddelené.
Má typickú "riasenkovú" vôňu a vydrží počas celého dňa bez drobenia, možno čo som si tak všimla je to, že po čase mám akoby otlačené takmer neviditeľné čierne šmuhy po obočím, vlastne tam kde sa Vám mihalnice dotknú po otvorení oka na viečku.
Vtedy ich len pretriem zľahka prstom a ide sa ďalej, takže žiadnu vedu okolo toho nerobím, avšak aj toto sa mi stáva iba ak nepoužívam očné tiene, ak sú na oku nanesené očné tiene tak sa maskara neotlačí, je to možno tým že moje viečka sú po celom dni trošku mastnejšie.
Balenie sa mi páči, nemám žiadne výhrady je jednoduché a pekné, čierna klasika s bielym nápisom.
Balenie 8ml.

Druhým produktom, ktorý chválim veľmi a nedám naň dopustiť je Lesk na pery ALCINA - Soft Colour Lip Gloss.
Od momentu kedy som si ho prvá krát naniesla na pery je mojim najobľúbenejším leskom aký vlastním a to ich vlastním naozaj dosť.
Dlho som hľadala lesk na pery, ktorý by farbil sýto ako rúž a zároveň zjemňoval pery a dodával im glamour lesk.
No našla som a našla som ho práve u tejto značky.
Jeho konzistencia mi taktiež sadla, nie je príliš riedky ani hustý, je skôr krémový a aj jeho farba je veľmi lichotivá, krémová malina.
Nazvala by som ho skôr tekutým, lesklým rúžom, pigmentácia je top.
Na perách nelepí a drží dlhú dobu, mne osobne stačí od rána ním pretrieť pery možno dva krát.
Navyše jeho štetček ktorým sa nanáša je neuveriteľne jemný a precízny, pery si viete ľahko presne vyfarbiť.
Balenie 5ml.
Balenie je decentné a ničím prepackané, čierny vrchnáčik, ktorý sa dobre uzatvára, takže sa Vám nestane že by sa Vám v kabelke nejak otvoril.
Pre mňa top.


Extra typ :
ak máte rúž podobnej farby, môžte ho naniesť na pery a pretrieť pery ešte aj ALCINA leskom na pery, tým Vaše pery dostanú úplne iný rozmer, budú vyzerať plnšie a šťavnato.
A tá výdrž!

Viac výrobkov nájdete na www.alcina.cz, výhradný dodávateľ www.medac.cz















Dočítania čoskoro
Meggi

streda 21. januára 2015

Cristian Lay - CC krém

Ahoj

Milí moji čitatelia, dnes Vám prinášam opäť článok v ktorom Vám čo to prezradím o produkte značky Cristian Lay, ale ak ma už dobre poznáte, predsa len to nebude iba " čo to " ale úplne všetko.
O tejto značke som sa na mojom blogu už zmieňovala pri recenzií na ich hodvábnu podkladovú bázu.
V tomto článku sa dočítate aj informácie o značke a ich výrobkoch, ktoré majú v ponuke.
No dnes tu mám produkt, ktorý iste každá žena využíva alebo aspoň vlastní.

Nie, nie je to make-up ako taký ale CC Krém, ktorý však môžte prípadne použiť aj ako podkladovú bázu, týmto spôsobom som ho ja však ešte neskúšala, pretože mi úplne stačí sám o sebe.
Tento produkt v sebe spája kozmetické ošetrenie pleti a jej prekrytie a zdokonalenie.
Veľa žien v tejto dobe nestíha to čo by možno chcela, nespí toľko koľko by bolo treba a povedzme si úprimne, nestravuje sa tak ako by bolo vhodné.
Časom však na nás doľahne únava, ktorá sa odzrkadlí najskôr a najviac viditeľne aj na našej pleti, no produkt Cristian Lay - CC krém dokáže tieto prejavy únavy dokonale zamaskovať, vďaka svojim pigmentom a zloženiu.
V jeho obale sa kombinuje aj silný účinok proti starnutiu pleti a dokonalý make-up s pigmentovými mikročasticami.

To čo Vás zaujme najskôr je však samotný obal produktu, kombinácia lesklej striebornej časti s jemnou ružovou, ktorá má odlesky, vyzerá akoby ste sa pozerali na skvostnú morskú perlu.
Dávkovanie je formou pumpičky, čo mi vyhovuje, pretože na dlaň si natlačím len naozaj potrebné množstvo prípravku.
Tento CC krém však na Vás nevybehne klasickou hnedkastou alebo žltastou farbou, na moje a Vaše prekvapenie je skôr biely ako krém a obsahuje drobné tmavšie čiastočky, keby som to mala prirovnať k niečomu identickému aby ste si to vedeli predstaviť, tak by som to prirovnala k nejakému ultra jemnému peelingu.
Počas nanášania na pleť sa tieto čiastočky rozplynú a dodajú pleti zdravší vzhľad.
Musím povedať i to, že napriek tomu že to výrobca neuvádza v popise produktu, tak tento produkt pokožku aj pekne hydratuje, aspoň tú moju.
Po jeho nanesení bola pleť zjednotená a mala svieži vzhľad, napriek tomu že má i hydratačné vlastnosti sa nelesknete, vďaka jeho zmatňujúcim vlastnostiam.
Krytie je podla môjho názoru trošku slabšie, možno ženy ktoré majú problémy s akné nebudú až tak spokojné, pretože krytie je skôr stredné ale zas na to že je to "len" CC krém je slušné.
Stále však ide o to aby sme vyzerali čo najprirodzenejšie, pretože milé dámy a slečny prirodzenosť je to čo sa teraz nosí.
A zas keď sa nad tým zamyslím, tak je stále lepšie nejaké to akné len mierne prekryť aby nebolo do očí bijúce akoby sme naň mali dať nejaký hustý make-up, ktorý ho podľa mňa viac zvýrazní a upúta naň pozornosť.
No a pre tie ktoré ste majiteľkami pleti bez akné a máte možno problémy tak maximálne s nerovnomerným tónom pleti, alebo len proste chcete pleti dodať zdravší, krajší vzhľad je tento produkt ako stvorený.
Čo sa týka samotného nanášania, tu som tiež spokojná pretože sa nanáša naozaj ľahko a za pár minút máte pleť žiarivú a sviežu.
Celkovo to zhrniem asi tak, že produkt je to super, no pre tie ktoré proste potrebujú akné prekryť na "neviditeľno" stvorený asi nebude.
Avšak je vhodný pre každé vekové kategórie, vďaka ošetrujúcim a hydratačným zložkám pre mladú pleť a komplexu proti starnutiu aj pre zrelú pleť.
Produkt je vhodný aj ako ochrana pred slnečnými lúčmi, SPF 25.


Ak teda nehľadáte typický oranžový alebo hnedý CC krém určite sa naň mrknite.
Mikročiastočky a pigmenty ktoré obsahuje sa prispôsobia tónu Vašej pleti, ja som bleduľka a sadol mi pekne :)
Zoženiete ho cez svoju kozmetickú poradkyňu CL, alebo na stránke www.cristianlay.com/cz
Cena sa pohybuje okolo 15 EUR ( 450Kč ).











Dočítania čoskoro
Meggi

nedeľa 18. januára 2015

Ziaja Manuka Tree

Ahoj

Dnes Vám prinášam článok o kozmetike, ktorá sa dá opísať troma slovami - kvalita, cenová dostupnosť a účinnosť.
Ide o mnohými ženami milovanú značku ZIAJA.
Ja som mala to šťastie a v ich súťaži na FB som vyhrala celú sadu starostlivosti o mastnú a zmiešanú pleť - Manuka Tree purifying.
Jeho hlavnou zložkou výťažok z listov manuka.
Strom manuka rastie v Australii, Tasmanii a na Novom Zélande.
Olej získavaný z jeho aromatických listov má antimikrobiálne, antimykotické, protialegrické a protizápalové účinky.
Myslím si že je to dosť dôvodov dať mu šancu pri problematickej, aknóznej pleti.
Moja pleť je skôr zmiešaná, a akné sa mi tvorí jedna radosť, je potrebné jej venovať naozaj maximálnu starostlivosť aby akné neprepuklo do nepekného štádia po celej tvári.
No zároveň je moja pleť po umytí a striedaní tepla a zimy vysušená, preto mi nesadnú všetky prípravky na liečbu či zmiernenie akné, takmer všetky prípravky určené na tento typ problému pokožku hlavne vysušujú, vysušia síce akné, no zároveň aj celú pokožku tváre čo vôbec nechcem.
Tento rad prípravkov ma však v tomto smere milo prekvapil, je síce určený na mastnú, zmiešanú a problematickú pleť, no nespôsobí celkové vysušenie celej pokožky tváre, vysušuje len to čo má (akné), akoby mal v sebe malý radar na akné, ktorému nechce dať šancu :)

Hlavné zložky výťažku listov manuka sú -
- alantoín
- aktívna anti-ageing báza
- AHA - a-hydroxy kyseliny 
- antileukine 6

Ako prvým začnem základom krásy našej pleti a to hĺbkovým čistením - peelingom
Manuka Tree má v svojej ponuke tejto rady celkovo 5 produktov, ktoré do seba jednotlivo zapadajú a dopĺňajú sa.
Manuka Tree hĺbkovo čistiaci pílingový krém, je určený na hĺbkové čistenie pleti, má astringentné   ( sťahujúce ) účinky a exfoliačné ( odlupovacie ) vlastnosti.
Redukuje nedokonalosti pleti, zabraňuje tvorbe čiernych bodiek, prečisťuje póry a pripravuje pleť na ďalšie kozmetické ošetrenie.
Ja tento peeling používam približne dva až tri krát do týždňa.
Musím povedať že tak ako s celou radou aj s ním som veľmi spokojná, nie je taký príliš "hrubý" k mojej pleti. Malé modré čiastočky sú dostatočne jemné k pleti a nedráždia ju. Je hustejší a má príjemnú vôňu, sada Manuka Tree má naozaj vkusnú, čerstvú vôňu, ktorá vo mne evokuje vôňu prírody a čistoty.
Pleť po jeho použití nie je podráždená a je dôkladne prečistená, po pravidelnom používaní sa zápaly ktoré vedú k samotnému akné (pupáku) tvoria výrazne menej a čierne bodky taktiež.
Použitie je jednoduché, rozotrieť krém v rukách a naniesť krúživými pohybmi do vlhkej pleti, následne opláchnuť.
Balenie 75ml.
Tento krémový peeling je vhodný pre mastnú a zmiešanú pleť ale aj pre pleť normálnu.






Zostaneme ešte pri čistení a umývaní našej pleti.
Ako druhý produkt z rady Ziaja Manuka Tree Vám ukážem Normalizujúci čistiaci gél, vhodný pre mastnú a zmiešanú pleť.
Tento čistiaci gél neobsahuje mydlo, čiže nevysušuje našu pleť.
Pleť skvele čistí do dokonalosti, upokojuje podráždené miesta a začervenania pleti, hydratuje a zjemňuje epidermis, pleť je po jeho použití pripravená na ďalšiu kozmetickú starostlivosť.
Gél je jemný a priesvitný na pleti pekne rozpení a ide ľahko zmyť vodou.
Pleť bola po jeho použití jemná a vláčna.
Začervenané miesta boli skľudnené a menej výrazné.
Balenie je veľmi praktické s pumpičkou, ktorá funguje na spôsob open/stop takže sa Vám nestane že nejakým omylom sa Vám počas prenášania v kozmetickej taštičke stlačí a obsah prepustí všade naokolo.
Balenie 200ml.




Tretím produktom z výbavičky Manuka Tree Ziaja je Čistiace - astringentné pleťové tonikum.
Čistí pleť a kompletizuje odstraňovanie make-upu, redukuje rozšírené póry, upokojuje prejavy akné, pripravuje pokožku na ďalšie kozmetické ošetrenie.
Obsahuje organické kyseliny s jemne exfoliačným pôsobením.
Tento prípravok odporúča výrobca nastriekať na vatový tampón a následne dočistiť pleť, no ja ho môžem striekať na vatový tampón koľko chcem, stále mám pocit že na vatovom tampóniku nič nie je a úprimne na pleti tiež nie keď ním prejdem po pleti, preto som sa rozhodla používať ho takým spôsobom, že si ho priamo nastriekam na tvár a potom prejdem pleť suchým vatovým tampónom, takto sa mi samotné tonikum aj lepšie vsiakne do pleti a moja pleť má z neho proste väčší úžitok.
Na pleti nezanecháva lepkavý alebo sťahujúci pocit, pleť je po ňom jemná a zvláčnená, póry sú okamžite zúžené a pleť je dokonale dočistená od make-upu.
Používam ho každý večer, keď si pleť klasicky odlíčim svojim odličovačom, prichádza na rad práve Ziaja pleťové tonikum. Malo by sa používať i ráno, no to sa mne nie vždy podarí dodržať.
Páči sa mi, že i napriek tomu koľko si ho na pleť nastriekam neubúda z neho raketovou rýchlosťou.
Balenie má 200ml a je s praktickým rozprašovačom.



Tak a teraz už prechádzame k dennému krému Ziaja Manuka Tree.
Tento krém má hneď niekoľko výhod, obsahuje hĺbkovo čistiace aktívne zložky (manuka, zinok, kyselina oleanolová), hĺbkovo hydratujúce zložky (biologická soľ kyseliny hyaluronovej, hnedá riasa), ochranné a korekčné aktívne zložky (fotostabilne UVA/UVB filtre, vyhladzujúci a vyrovnávací pigment).
Redukuje nedokonalosti pokožky, reguluje činnosť mazových žliaz, znižuje mastenie pleti, poskytuje matujúci efekt, redukuje čierne bodky a zabraňuje ich následnej tvorbe, upokojuje podráždenia, hydratuje a zvláčňuje, vyrovnáva odtieň pleti.
Tento krém je naozaj malý/veľký zázrak od Ziaja.
SPF 10 čiže ochrana pleti pred slnečním žiarením je skvelá, nie každý krém vyvinutý pre problémy s akné zároveň myslí aj na túto ochranu pred slniečkom.
Je vhodný naozaj na každodenné použitie, ja ho používam ráno po očistení pleti, následne používam make- up, pretože tento krém je možné použiť i pod make-up, nedrobí sa a make-up s ním dokonca by som povedala celkom pekne drží.
Takže to je u mňa veľké plus, môžem pleť nalíčiť a zároveň ju uzdravovať.
Pekne hydratuje i suchšiu pleť a sám nevysušuje no ani nemastí pleť.
Má ľahkú konzistenciu, dobre sa roztiera a do pleti sa takmer okamžite vpije.
Balenie klasické s vrchnáčikom, 50ml.


Radu dovára posledný produkt a to je nočný krém Manuka Tree.
Jemný exfoliačný, hydratačný nočný krém s 3% kyselinou mandľovou.
Účinnosť, hĺbkovo čistiace aktívne zložky :

- anti-aknózna, exfoliačná kyselina mandľová
- antibakteriálny výťažok manuka listov
- astringentný, upokojujúci glukonát zinku

Redukuje čierne bodky a zabraňuje ich novému vzniku, redukuje rozšírené póry a prejavy akné, odlupuje odumretú vrstvu pokožky a regeneruje ju bez spôsobenia podráždenia, zosvetľuje farebné rozdiely pleti spôsobené slnkom a zápalmi.

Tento krém ma prekvapil svojou ľahučkou gélovou konzistenciou.
Naozaj rýchlo sa vstrebáva do pokožky a vyživuje ju, narozdiel od iných prípravkov proti akné, Manuka vytvorila rad ktorý pleť dokáže naozaj zhydratovať, najviac vyditeľná hydratácia je práve pri tomto produkte, ráno je pleť skľudnená bez začervenaní a podráždení, navyše je jemná a vláčna.
Balenie 50ml, klasické s vrchnáčikom.






Jediné čo by som vytkla je to, že túto radu som nevidela v drogériach, proste nie je bežne k zohnaniu, jedine ak si ju objednáte prostredníctvom internetu v e-shopoch.
Čo je veľká škoda, pretože niektoré produkty už pomaly ale iste dochádzajú a chcem si poriadiť aj ďalšie balenia, kedže moja spokojnosť s nimi nemá konca kraja.
Produkty rady Manuka Tree Ziaja by som zhrnula ako účinné, príjemne voňajúce a prekvapivo hydratujúce napriek ich zameraniu na mastnú a zmiešanú pleť.
Po pravidelnom používaní a dopĺňaní jednotlivých produktov do seba vidím zlepšenie stavu pleti, takže som v konečnom dôsledku veľmi rada, že som konečne niečo vyhrala a bolo to niečo čo mi aj skvele poslúžilo a pomohlo k lepšiemu vzhľadu mojej pleti.


A čo Vy, taktiež obľubujete kozmetiku značky Ziaja ?





Dočítania čoskoro
Meggi

štvrtok 15. januára 2015

Ardell - tvarujúci gel na obočie

Ahoj

O téme obočie som sa už raz na mojom blogu zmieňovala, článok si môžte prečítať priamo TU
V dnešnom článku Vám chcem ukázať moje tipy a triky ( produkty ) ktorými si upravujem moje obočie ja.
Používam len dva hlavné a pre mňa základné produkty a to klasicky ceruzku a novinku v mojej kozmetickej taštičke - tvarujúci gél na obočie značky ARDELL.
Značka Ardell je známa hlavne ich umelými riasami, ktoré sú kvalitné a dajú sa použiť aj viac krát po sebe bez akýchkoľvek poškodení, ak viete ako sa o ne starať.

Článok spojím s mojou každodennou rutinou v líčení.
Takže deň začínam očistením pleti gélom, následne nanášam na pleť tonikum a hydratačný krém.
Na bežný deň, kde moje líčenie nemusí byť dokonalé a nepotrebujem moju pleť zaťažovať hustým, krycím make-upom používam môj milovaný CC Krém od Mary Kay na ktorý nedám dopustiť.
Pleť dokonale zjednotí a zvláčni, malé červené nedokonalosti sú potlačené a pleť vyzerá za pár sekúnd skvele.
Na oči používam, keď sa mi naozaj nechce líčiť len špirálu, no ak mám trošku času a chuť tak si spravím jednoduché hnedé líčenie, na vrchné viečko nanesiem bledo hnedý tieň, na spodné viečko zvyčajne ten istý tieň alebo zaujímavejšiu kombináciu zo zlatým tieňom na spodnom viečku, skúšala som aj kombináciu hnedého očného tieňu s fialovým a tiež to nevyzeralo najhoršie, oči to krásne zvýrazní no nebude to pôsobiť nejak premachlene, zostanete stále len jemne skrášlené.
Ja osobne nepoužívam čiernu ceruzku, ktorú mnohé majú tak radi a nanášajú si ju do vnútorného kútiku, mám pocit že mi to oči zmenšuje a to nechcem :)
Tvári nakoniec dodám svieži vzhľad nanesením ružových líčok.

A áno, krok úpravy obočia som vynechala schválne, pretože tomu sa dnes práve venujem.
Takže obočie si najskôr prečešem a zvýrazním hnedou ceruzkou na obočie L´oréal Paris v odtieni 303 DEEP BROWN, táto ceruzka má z jednej strany skvelý kartáčik takže to mám dva v jednom, super :)
Hlavným produktom, pri úprave obočia je tvarujúci, fixačný gél ARDELL.
Tento gél moje obočie zároveň akoby zhustí a dodá mu plný a hlavne prirodzený vzhľad.
Obočie ním zároveň po úprave ceruzkou pekne rozčešem a zafixujem, môžte si byť istá že po nanesení tohto gélu na obočie Vám Váš tvar obočia vydrží počas celého dňa i noci, dovolím si povedať.
Navyše má krásnu vôňu, mierne sladkastú a takú tú "mňam", musíte vyskúšať a zacítite.
Používam ho aj samostatne keď len potrebujem aby chĺpky netrčali kade tade, vtedy je to tiež pomocník bez ktorého už nemôžem ukončiť svoj day make-up.
Jeho cena je viac ako lichotivá, 4,70 EUR je podľa mňa za tak skvelého, univerzálneho pomocníka veľmi priaznivá, s peňaženky akoby neubudlo no zato v kozmetickej taštičke pribudne veľa.
Tento gél na obočie môžu používať ženy ako s bledučkým tak aj s tmavším obočím, nakoľko je priehľadný.
Na stránke www.ardell.cz , som našla aj hnedý a čierny gél, ktorý zároveň Vaše farby zafixuje aj mierne zafarbí. Po hnedom pokukávam a myslím, že mu neodolám.

Ak sa Vám produkt Ardell Brow Sculpting Gel zapáčil a chceme mať krásne obočie pod kontrolou iste sa po ňom pozrite priamo na stránke ardell - príslušenstvo k riasám





Ceruzka na obočie dva v jednom, L´oréal


Gél nezanecháva hrudky a nie je neprirodzený na obočí



Je škoda, že nemôžte ucítiť jeho vôňu je naozaj omamná 




Na ľavo je obočie už upravené :)




Verím že článok sa Vám páčil a budete môj blog navštevovať aj naďalej.
Budem rada ak mi dole v komentoch zanecháte typy o čom by ste si chceli na mojom blogu nabližšie prečítať a ako si upravujete obočie Vy.


Dočítania čoskoro
Meggi