Domácnosť a bývanie

nedeľa 28. júna 2015

Optimals Aqua Revitalise Oriflame

Ahoj

Opäť som tu s Vami aj s novým článkom, ktorým ulahodím zrejme každej žene, v každom veku, náročným i menej náročným, pretože zdravú, sviežu a krásnu pleť chce mať každá a nevravte že to tak nie je, dobre viem že je :)
Okrem rutiny, ktorú vykonáva každá z nás, čiže čistenie pleti, tonizácia a hydratácia by sme mohli aspoň do večernej rutiny pridať jeden rýchli no zato účinný krok k dokonalej pleti a to používanie kapsúl s obsahom vitamínov, kúra trvá dva týždne čiže nič zdĺhavé a časovo náročné.
A o čom to vlastne píšem, o akú kúru ide ?
Ide, už ako som spomínala o dvojtýždňovú kúru od Oriflame v podobe kapsúl, ktoré obsahujú intenzívne vyživujúce a hydratačné sérum na revitalizáciu pleti počas spánku, komplex Hydra Vitality, vitamín C.
Tieto kapsule majú za úlohu našu pleť počas noci vyživiť, zjemniť, dodať jej energiu a hlavne zrevitalizovať ju.
Vďaka obsahu vitamínu C pri pravidelnom používaní pleť dosiahne zjednotení odtieň a drobné nerovnosti v podobe fliačikov a malých škvŕn budú zredukované.

Presne toto som hľadala, niečo čo moju pleť nakopne aj po nočných zmenách v práci, dodá jej znovu stratenú iskru a odstráni jej mdlí vzhľad, taktiež som sa chcela zbaviť miernych nedostatkov tónu pleti v podobe jemných škvrniek po akné a teda pleť zjednotiť, hydratácia je samozrejmosť, pretože ako som už v niektorom článku uvádzala, len hydratovaná pokožka môže byť aj zdravá pokožka.

Moja skúsenosť s kapsulami Optimals Aqua Revitalise Oriflame
Kapsule boli pre mňa novinkou, doposiaľ som pleť vyživovala len krémom, prípadne sérami.
No ich aplikácia ma milo prekvapila, myslela som si že kapsule sa budú ťažko otvárať a kým sa mi podarí ich otvoriť polovicu obsahu vytlačím von, okrem toho sa mi kapsule zdali malé a namýšľala som si, že obsah jednej kapsule mi nebude stačiť na dôkladné ošetrenie celej pleti tváre, no opak bol pravdou, niekedy mi dokonca z kapsule vystalo a tak som si obsah naniesla i na krk.
Obsah kapsúl je bez vône, čo mi lichotí nakoľko parfum pleť zbytočne vysušuje, konzistencia je úžasná, obsah nie je príliš riedky ani príliš hustý a po nanesení na pleť nemáte žiaden nepríjemný pocit masky, nelepíte sa ani nič podobné, skôr akoby nanesený produkt na pleti zmizol.
No účinok je viditeľný, po prvej aplikácií, konkrétne a úprimne po asi prvých 5 aplikáciach bola pleť vláčna, jemná, mala krajší a sviežejší vzhľad, no ale to mi nestačilo, po približne týždni používania som však badala aj viditeľné zmeny čo sa tónu pleti týka a aj okolie si všimlo že moja pleť vyzerá nejak lepšie.
Drobné, jemné škvrny po akné sa strácali a pleť bola akoby nabitá energiou.
Po dokončení kúry má pleť nový vzhľad a nevidím to len ja, som oveľa odvážnejšia a make-up mi nerobí spoločnosť každý deň, lebo nemusí pleť vyzerá skvele aj bez neho.
Dajte však pozor, pretože kapsule sú návykové :) hlavne po tom čo vidíte ten rozdiel v stave pokožky máte túžbu objednať si ďalšie balenie, len tak do rezervy, čo ak :)

Takže výsledok môjho skúšania a pravidelného dvojtýždňového testovania a nanášania kapsúl na očistenú pleť pred spaním je pozitívny.
Výsledky sú viditeľné, pleť krajšia a zdravšia, sebavedomie zvýšené.
Kapsule si môžte zakúpiť u svojej Oriflame poradkyni za cenu približne 12 EUR.


Ešte pár fotiek pre Vás :











Dočítania čoskoro
Meggi  

štvrtok 18. júna 2015

GUINOT Institut Paris

Ahoj


To že o pleť sa treba poctivo starať počúvate a čítate už hádam z každej strany, preto Vás tu týmito vetami nebudem otravovať.
Viem Vám však poradiť v tom, aké prípravky pre starostlivosť o pleť používať a verím že tak pomôžem nejednej z Vás.
Dnes Vám predstavím a popíšem moju skúsenosť s prípravkami luxusnej kozmetickej značky GUINOT.
O tom že táto kozmetika je bez pochyby kvalitná svedčí aj fakt, že len vo Francúzsku poskytuje klientkám Guinot protokolárne ošetrenie a produkty vo viac ako 1 600 kozmetických salónoch.
S viac než 50% účasťou na kozmetickom trhu má vedúcu pozíciu.
Ošetrenie pleti kozmetikou značky GUINOT využíva rada aj anglická kráľovská rodina.
Guinot ponúka špeciálne ošetrenia pleti v salónoch ale i luxusné produkty pre domáce ošetrenie pleti.

Ja sama vlastním dva z nich a sú to moji miláčikovia.
Ako prvý Vám popíšem produkt s názvom Masque Dynamisant Anti-Fatique Face Mask.
Ide o masku, ktorá pomáha pri známkach únavy prejavenej na pleti a dodanie okamžitej energie pre pleť ktorá pôsobí sivo a povädnuto.
Obnouvuje krásu pleti a rozžiaruje ju.
Aktívne zložky obsiahnuté v maske ktorým sa tento zázrak vďačíme sú :

- ovocné kyseliny (napr. citrón, brusnice, javor)
- komplex prírodného cukru ( preniká do hlbších vrstiev pokožky, vyživuje a vyhladí pleť)
- matisponges ( prírodné látky ktoré regulujú činnosť mazových žliaz a zabraňujú jej lesknutiu)


Moja skúsenosť s maskou :

Maska má vynikajúcu konzistenciu, ľahko sa na pleť nanáša a má super vôňu, ktorá ma priam prenesie do jedných z luxusných kozmetických salónov, takže môžte po jej nanesení relaxovať v pohodlí domova.
Je bez farbív, takže je biela a na pleti sa rýchlo vsiaka, živiny sa do pleti vstrebávajú.
Ja osobne si ju nechávam na pleti pôsobiť niekedy až 15 minút, no na obale je napísané že stačia 3 minútky pôsobenia.
Po jej umytí vodou je pleť vypnutá a zregenerovaná, po pravidelnom používaní môže spevniť kontúry tváre.
Pleť má znovu zdravý jas a je zhydratovaná ako po profesionálnom ošetrení v salóne.
Masky nepoužívam často a ani nie až tak rada, no táto maska mi natoľko ulahodila že sa vždy teším na relax s ňou, hlavne ak chcem zmazať únavu z pleti a dodať jej správnu dávku živín.

Balenie je decentné, neprehnané a funkčné v klasickej tube s vrchnáčikom.
Obsah balenia 50 ml a cena okolo 30 EUR.


No a keď už máte pleť ošetrenú, vyčistenú a použili ste masku je potrebný posledný krok a to je maxi hydratácia v podobe krému na pleť, ktorý je akoby alfou a omegou pri starostlivosti o našu pleť.
Pleť potrebuje vodu, veľa vody, je dobré dodržiavať dva hlavné kroky a to pitný režim čo je starostlivosť zvnútra a pravidelne používať kvalitný hydratačný krém, ktorý predstavuje starostlivosť o pleť zvonka.
Ja som v poslednom čase používala hlavne hydratačný krém značky GUINOT Créme Hydra Beauté, Long-Lasting Moisturizing Cream.
Je to hydratačný krém s dlhotrvajúcim účinkom, je multifunkčný, obnovujúci a hlavne naozaj hydratačný.
Obnovuje hydratáciu epidermy, posilňuje medzibunkové väzby, obnovuje ochrannú vrstvu pleti, ktorá zabraňuje pretrvávajúcej dehydratácii pleti.
Hydratácia pleti dodá nielen zdravý vzhľad, ale pleť aj naozaj zdravá bude.
Navyše hydratovaná a vitálna pleť je akoby chránená pred vznikom vrások, nakoľko vrásky sa tvoria hlavne pri nedostatku vlahy v pleti.
Jeho účinnými a hlavnými zložkami sú :

- Hydro-Lipozóm (lipozómy sú mikročastice, ktoré dokážu hlboko, okamžite a dlhodobo hydratovať pokožku)
- Hydrocytový komplex ( hydratačný komplex viacerých molekúl schopných na seba viazať a udržiavať vodu v bunkách pleti)
- Hydroplazma (hydratačný multi-komplex účinný na úrovni cytoplazmy buniek)

Moja skúsenosť s hydratačným krémom na pleť GUINOT :

Tento krém má podobnú konzistenciu ako mala aj vyššie spomínaná maska na pleť, je bielej farby a má opäť tú skvelú vôňu, ktorá sa však po čase rozplynie, no moment nanášania spraví nezabudnuteľným.
Do pleti sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pleť úplne mastnú, čiže ho môžte použiť kľudne i počas dňa alebo pred nanesením make-upu.
Ja ho používam ráno i večer, no najmä večer na dobre očistenú pleť, ráno je pleť svieža, jemná a kvalitne zhydratovaná a vyživená.
Pri pravidelnom používaní sa moja pleť už nevysušuje a stav pleti je viditeľne lepší.
Pleť je pevnejšia a jasnejšia, ja tento krém môžem za seba odporúčať i na veľmi vysušenú pokožku tváre, pri problémoch so šupinkami na tvári z dôvodu nadmerného vysúšania pokožky.

Balenie je rovnaké ako pri maske na tvár, biela kombinácia v kombinácií zlatej a vznešenej bordovej.
Obsah 50 ml, cena je síce trošku vyššia ako sme zvyknutý pri produktoch z drogérie, no tu sa investícia vypláca v podobe zdravej pleti, cena je 38 EUR, no krém vydrží dosť dlho, pretože pri jeho konzistencií stačí na pleť naniesť menšie množstvo, hlavne na líčka, bradu a čelo a dobre rozotrieť.


Ako sa k produktom dostať ?
Na stránke www.guinot.sk v sekcií e-shop si produkty môžte zakúpiť, budete však potrebovať kód na prihlásenie sa do e-shopu, ktorý získate u svojej kozmetičky, ktorá s kozmetikou GUINOT vo svojom salóne pracuje.
Na stránke nájdete presný zoznam salónov na Slovensku, ktoré s kozmetickou značkou GUINOT spolupracujú, máte pri nich i kontakt a objednať sa na konzultáciu alebo už konkrétne ošetrenie nie je teda problémom.
Ak sa obávate, že salóny budú mať svoje zastúpenie prevažne v našom hlavnom meste, nieje to tak, čo potešilo aj mňa, nakoľko mám v najbližšom väčšom meste zastúpenie tohto salónu o čom som donedávna nevedela, takže salóny majú svoje zastúpenie naozaj po celom Slovensku a tak dostať sa k produktom nie je zložité ako to môže na prvý pohľad vyzerať,


Pár fotiek pre Vás :













Dočítania čoskoro
Meggi









streda 3. júna 2015

Sleek kompletka pre uhrančivý pohľad

Ahoj

Konečne je tu dalo by sa povedať leto, aspoň počasie je naozaj letné a tropické teploty, ktoré sú aspoň u nás, nútia vyhľadávať vodu, člapkať sa, opaľovať sa, no proste všetko na čo celú zimu čakáme všetci bez ohľadu na vek či pohlavie.

Pri bazéne však netreba zanedbávať svoj vzhľad, veď predsa ste nejaké dámy, a tie vyzerajú v takmer každej situácií perfektne, upravene.
Netvrdím, že si musíte orámovať čiernou ceruzkou oči, dať červený rúž, kilo make-upu ale decentná očná linka, prípadne nenápadné, jemné hnedé očné tiene a priesvitný či bledučký lesk na pery je taký základ, ktorý jednak nespackáte a budete vyzerať prirodzene, čo je pri vode priam žiadané.

Líčenie ktoré budete vidieť dnes na fotkách nižšie je jedno z mojich najobľúbenejších je rýchle a zvládne ho každá z nás.
Na toto neutrálne líčenie, ktoré sadne každému typu ženy, som použila paletku očných tieňov s gélovou linkou od značky SLEEK.
V paletke sa nachádzajú tri očné tiene, z toho dva trblietavé a jeden matný, gélová vode odolná očná linka v takej hnedo bordovej farbe, linka má naozaj zvláštnu a neobvyklú farbu, ktorá líčeniu dodá istú dávku nevšednosti a jedinečnosti.

V ponuke sú tri farebné variácie paletiek :

- tiene ladené v čierno, bielo sivej a čierna linka (Medusa´s Kiss)
- hnedo béžové očné tiene, hnedo-bordová očná linka (Morrocan Myrrh)
- modro sivé očné tiene a tmavo modrá očná linka (Midnight Blues)

Ja mám paletku ladenú do hnedých tónov s názvom Morrocan Myrrh a takto som ňou pripravila líčenie ktoré vidíte na fotkách :


Najbledší, trblietavý očný tieň (Asilah) nanášam do vnútorného kútiku oka, prípadne po celom hornom pohyblivom viečku, do približne stredu očného viečka nanesiem trblietavý, hnedý očný tieň (Sahara Dune) ktorý nanášam až po koniec horného očného viečka a v ohybe rozblendím čokoládovo hnedý očný tieň (Arabia).
Ako môžte čítať je to klasický postup od najbledšej po najtmavšiu farbu očného tieňu.
Na spodné viečko nanášam odtieň Arabia, ktorý som použila do ohybu na hornom viečku, robím ním spodnú linku, od vnútorného kútika približne do štvrtiny oka nanesiem bledý, trblietavý očný tieň Asilah.
Pre ešte výraznejší vzhľad môžte do vnútra oka naniesť bielu ceruzku, oči sa tak opticky otvoria a budú pôsobiť sviežim dojmom.

Líčenie je prakticky hotové, no môžme ho doplniť aj gélovou linkou v hnedo-bordovej farbe, ktorú nanesieme na celé horné viečko tesne pri mihalnice, ako linku zakončíte je už na Vás a na tom aký typ tvaru očí máte.
Linku môžte naniesť i na spodné viečko, toto ja však veľmi nepraktizujem.


Linka je vode odolná, takže sa môžte bez obáv venovať bazénovým šialenstvám a vyzerať pri tom skvele.
Očné tiene sú klasicky perfektne pigmentované ako to je už u Sleeku zvykom.
Vydržia celý deň bez rozmazania či straty pigmentu.


Cena paletky je okolo 7 EUR.
Paletka obsahuje tri očné tiene, jednu gélovú očnú linku, dva aplikátori (jeden na očné tiene, jeden kosení štetček na nanesenie očnej linky),zrkadielko.
Je to praktické balenie, vmestí sa do kabelky, či plážovej tašky a máte tak pri sebe stále očné tiene, linku aj aplikátori ba dokonca nemusíte nosiť zrkadielko, všetko je pokope.

Paletku I-QUAD nájdete, tak ako mnoho iných Sleek produktov na e-shope www.stayunique.sk


Pár fotečiek pre Vás :





















Dočítania čoskoro
Meggi