Domácnosť a bývanie

utorok 29. septembra 2015

Líčime top kozmetikou SISLEY

Ahoj

Kozmetické maniačky, dámy ktoré si dajú na sebe záležať a všetci čo vedia kde je kvalita určite poznajú kozmetickú top, luxusnú značku SISLEY.
Rada Vám však v skratke opíšem históriu a vznik tejto prírodnej kozmetickej značky, nakoľko už len jej samotná história je veľmi zaujímavá. 

Značka SISLEY vznikla už v roku 1976 a jej zakladateľom bol gróf  Hubert d´Ornano .
Sisley  sa okamžite stala jednou z popredných kozmetických značiek vďaka novému, unikátnemu konceptu ktorý predbehol svoj dobu.
Aromaterapia a Phytoterapia v tej dobe ešte neboli v Európe známe, no zakladateľ značky SISLEY použil hlavne prírodné ingrediencie a esenciálne oleje pri tvorbe a vývoji svojej kozmetiky.
Tak sa postupom času až do dnes stala SISLEY jednou z najluxusnejších francúzskych kozmetických značiek sveta.
Je dodávaná do viac než 80 krajín sveta a vyrábaná je priamo vo Francúzsku v oblasti Blois.
V ponuke tejto značky sú produkty ktoré sú vhodné pre všetky typy pleti.
SISLEY sa radí ako jedna z mála, medzi fyto-kozmetiku, čo znamená že do produktov dodáva prírodné rastlinné výťažky. Každý produkt obsahuje prírodné výťažky ktoré sú kľúčom k určitým účinkom.
Spolupráca prírodných výťažkov zväčšuje a posilňuje efekt každej individuálnej ingrediencie.
Táto unikátna spolupráca je srdcom SISLEY výskumov.
Do svojich vôní a niektorých produktov pridávajú esenciálne oleje, tie sú koncentrované výťažky získané destiláciou, sú nemastné a vyznačujú sa špecifickou a trvácnou vôňou.
Teda jednou vetou : Sisley je francúzska, rodinná spoločnosť, ktorá produkuje a distribuuje vysoko luxusnú kozmetiku, parfémy a dekoratívnu kozmetiku.

To je v skrátenej forme všetko o kozmetike SISLEY, zvyčajne v mojich článkoch históriu a vznik samotnej značky nenájdete, ale myslím si že tak luxusná a tak špecifická kozmetika akou SISLEY je si tento úvod určite zaslúži.

Prejdeme k časti článku, ktorá je pre mňa niečim výnimočná, pretože produkty SISLEY nevnímam len ako kozmetiku, ale ako niečo viac, sú to výrobky prelomu v kozmetológií, sú to nielen líčidlá či krémy a parfémy ale sú to hlavne najlepší priatelia pokožky a nášho tela.

Dnes sa budeme venovať dekoratívnej kozmetike a konkrétne pleti a očiam, v najbližšom článku sa môžte tešiť na pery :)

Či už máte suchú, mastnú alebo zmiešanú pleť SISLEY je vhodná pre všetky z Vás.
Ako prvý krok pri líčení som sa rozhodla naniesť na pleť tónovací hydratačný denný krém SISLEY Tinted Moisturizer, zvyčajne nanášam najskôr očné tiene, ale pri tomto líčení môžte tento krok prehodiť.
Tento hydratačný, tónovací denný krém od SISLEY je niečo, čo moja pleť už dlho nezažila, nie je to len skrášľovací produkt, ale priam ošetrujúci priateľ.
Obsahuje prírodné extrakty a je vhodný pre všetky typy pleti.
Moju pleť perfektne zhydratoval a vyživil počas dňa a to i bez použitia bežného denného krému alebo nejakej podkladovej bázy, na pleti som mala len tento produkt.
Kedže obsahuje prírodné výťažky a esenciálne (nemastné) oleje čistí pokožku a zlepšuje jej hydratáciu.
Obnovuje tón a jas pleti ihneď po nanesení, no pri dlhodobom používaní je tento účinok viditeľný i bez použitia tohto prípravku.
Posilňuje prirodzenú pleť do hĺbky.
Z mojich skúseností usudzujem že toto naozaj nie je len produkt, ktorý má slúžiť ako skrášľovací krém, ale je to niečo oveľa viac.
Krytie je stredné, pleť pôsobí prirodzene čo mne úplne vyhovuje, nakoľko na bežný deň nie je potrebné vyzerať ako z photoshopu a navyše to nie je pre pleť ani prospešné.
Pleť vyzerá zdravšie, jasnejšie a je zároveň ošetrovaná.
Ešte jedna zaujímavosť o tomto produkte, keď som si ho nanášala na pleť zacítila som neuveriteľnú bylinnú vôňu, takže som mala pocit akoby som pleti dodávala obrovskú dávku bylinnej sily a teda sily prírody. Táto bylinná vôňa však nie je umelá či chemická, je to naozaj vôňa čerstvo natrhaných byliniek :)
Cena približne 50 EUR.


Keď je pleť krásna, môžme prejsť priamo na oči.
SISLEY má v ponuke edíciu s trendy baleniami, do ktorej spadá i tento očný tieň v ceruzke ( jumbo ceruzke ), je vodeodolný a nerozmazáva sa.
Dajú sa nim pekne robiť i očné linky, samozrejme hrubšie ale vyzerajú skvelo a neotláčajú sa na viečku, skvelý je napríklad pri líčení spodnej linky, kde stačí prejsť raz po línií oka a vytvorí dokonalý efekt.
Ja som ho pri dnešnom líčení použila na celé horné viečka a skorigovala som ho hnedým matným očným tieňom, takto sa dá vytvoriť jednoducho a naozaj rýchlo tmavé, dymové líčenie, záleží od toho akú farbu očného tieňu použijete.
Môj očný tieň SISLEY Phyto Eye Twist je v odtieni 01 Topaze, je to taká tmavšia medeno-hnedá naozaj krásna farba proste, rozžiari pohľad a dá sa neuveriteľne kombinovať s čiernou, krémovou či inými odtieňmi hnedej.
V ponuke je ešte ďalších 7 odtieňov.
Očný tieň v ceruzke má výhodu, ktorú som vyššie naznačila a to že vôbec neopadáva, práve preto si môžte dovoliť použiť najskôr make-up či tónovací krém na pleť.
Tento konkrétny očný tieň od SISLEY sa používa veľmi ľahko, stačí jemným ťahom prejsť po viečku a je dostatočne viditeľný, takže nemusíte viečka preťahovať viac krát, nanášanie je topka.
Pigmentácia je obdivuhodná a neubúda na nej ani počas dňa, je naozaj dlhotrvácna.
Nerozmazáva sa, máte čo robiť aby ste ju v prípade že ju použijete na celé viečko ako ja pri dnešnom líčení rozblendili.
Balenie je na prvý pohľad zaujímavé a oživí Vašu kozmetickú taštičku, ceruzka je vysúvateľná.
Cena sa pohybuje okolo 25 EUR.


No a ak chcete očkám dodať mačací vzhľad alebo len proste milujete očné linky a čierna ceruzka je neodmysliteľnou súčasťou Vášho líčenia čítajte i nasledovné riadky.
I ja som dnes pri líčení použila čiernu ceruzku na oči, konkrétne SISLEY Phyto-Khol Perfect.
Ceruzka na oči, ak je správne nanesená dokáže veľké veci, zvýrazniť kontúry očí, vytvoriť dokonalý tvar očí a podmanivý vzhľad.
Ceruzka Sisley obsahuje drobné perlové čiastočky ktoré dodávajú lesklý kovový efekt.
Obsahuje taktiež vysoký podiel olejov a voskov, ktoré zaručia rýchlu a rovnomernú aplikáciu linky.
Je dlhotrvácna a jemná pre citlivú oblasť očných viečok, oftalmologicky testovaná, vhodná o pre nositeľky kontaktných šošoviek.
Moja skúsenosť s ňou je pozitívna, odtieň ktorý mám doma je 01 Black, čiže klasika.
Linky sa robia touto ceruzkou jednoducho, píše na prvý krát a nie je potrebné linku následne nejak upravovať a dokreslovať, pretože už na prvý dotyk viečka je bezchybná.
Nevynecháva a je správne pigmentovaná, nepôsobí tvrdo čiže aj linky budú vyzerať oveľa prirodzenejšie.
Je dlhotrvácna a vodeodolná, nerozmazáva sa a nedráždi ani citlivé oči.
Z druhej strany má malú špongiu ktorou si linku môžte po nakreslení rozmazať dostratena a vytvoriť tak znovu iný look.
Cena okolo 26 EUR.


Ja som s dekoratívnou kozmetikou od SISLEY nadmieru spokojná ako bežná žena ktorá sa chce páčiť ale i ako vizážistka, ktorá už tých produktov pár vyskúšala :)
Produkty sú super pigmentované, jemné a citlivé k pokožke, odolné voči oteru a rozmazaniu a pracuje sa s nimi veľmi ľahko a jednoducho.
Myslím si že tu sa investovať oplatí.


Teraz foto postup môjho líčenia SISLEY look :



Takže začíname, foto úplne bez líčenia, pred nanesením tónovacieho krému


Nanášame SISLEY tónovaý hydratačný krém v odtieni 02 beige doré


Pleť zblízka po nanesení tónovacieho krému SISLEY


Nanesenie očného tieňa v ceruzke SISLEY po celom hornom očnom viečku


Nanesené jedna vrstva očného tieňa SISLEY  v ceruzke 
Teraz prejdeme k blendeniu, a trošku očný tieň v ceruzke skorigujeme s klasickým práškovým matným očným tieňom, aby nepôsobili hrany tak ostro


Jemne skorigovaný očný tieň SISLEY v ceruzke s hnedým, matným, práškovým očným tieňom, očný tieň v ceruzke môže slúžiť i ako vynikajúca báza pod líčenie očí, takto líčenie vydrží až pokým si ho samé neodlíčite, potvrdené


Pre kompletný look očí, nanesieme tieň v ceruzke i na hranu spodného viečka ako klasickú linku a do vnútorného kútika oka použijeme bielu mäkšiu ceruzku pre otvorenie a optické zväčšenie očí


Na vrchnom o spodnom očnom viečku je použitá očný tieň v ceruzke SISLEY, na zjemnenie a zmäkčenie pohľadu som použila matný, hnedý, práškový očný tieň, hlavne na hornom očnom viečku, pri rozblendovaní a na dolnom pri kútikoch oka, do vnútornej strany oka nanesieme bielu ceruzku


Pre jemnejší vzhľad už stačí naniesť len špirálu, upraviť kartáčikom obočie a zafixovať, no ak chceme dosiahnuť efekt mačacích očí, použijeme ešte čiernu ceruzku na vytvorenie hornej linky 


Ceruzkou SISLEY podčiarkneme tvar oka a doladíme všetky detaily, doplníme líčenie očnou linkou, aký tvar bude mať záleží na Vás a na tom aký typ oka máte, moja obľúbená linka je tá ktorú vidíte na fotke, nie je zložitá a je efektná


Tak a look SISLEY je hotový :) Na oči som použila ešte špirálu, obočie som prešla fixátorom na obočie a na pery som použila lesk telovej farby od SISLEY o ktorom sa dočítate v budúcom SISLEY článku, tvár som vykontúrovala bronzerom s malými trblietkami pre honosnejší efekt líčenia


Toto líčenie Vám nezaberie veľa času a je naozaj očarujúce, treba však brať do úvahy že tu dominuje líčenie očí, preto by som pery veľmi nefarbila a nechala by som ich v úzadí len s nanesením jemného lesku alebo balzamu na pery


Pre mňa je toto líčenie ešte z kategórie výraznejších denných líčení, no stačí máličko a viete ho upraviť na večerné dymové líčenie 




Ja a produkty SISLEY sa máme radi :





Ceruzku na oči viete krásne a jednoducho rozotrieť s pomocou špongie na druhej strane ceruzky 




Ďalšie fotečky pre Vás :
















Premeny :



Na prvej fotke bez použitia tónovcieho krému SISLEY, posledná foto po nanesení tónovacieho krému SISLEY, fotka trošku výsledok skresľuje, pôvodné je tam oveľa väčší rozdiel :)
A ešte moja premena pred líčením a s komplet lookom SISLEY :)



Pre viac info o produktoch a značke SISLEY kliknite na ich WEB SISLEY.CZ


Dočítania čoskoro
Meggi

nedeľa 27. septembra 2015

Nie sú tepláky ako tepláky

Ahoj

Dnes nekozmetický, fashion článok v ktorom Vám popíšem čo to o tom ako sa ja rada obliekam a ktoré sú moje obľúbené kúsky na jeseň a sychravé počasie ktoré už začína i v našich končinách vládnuť.

Jeseň mám ja osobne spojenú s farbami ako hnedá, kaki zelená, bordová, fialová alebo biela a žltá či strieborná a zlatá,i keď to sú skôr celoročné stálice.
Každý rok módny návrhári určujú top farby tejto jesene a zimy, tento rok by to mala byť horčicová žltá a myslím bordová, zdá sa mi že sa to veľmi nemení a každý rok sa točia tie isté farby ako top alebo farby ktoré sú IN.
Preto nerobte paniku a neskupujte hneď všetko žlté a bordové, myslím si že i na jeseň je dobré nosiť krikľavé farby ako silno ružová, modrá, oranžová a biela...ale nie v takom množstve ako je to počas leta, čiže stačí tričko tejto farby a ostatné kusy ladíme do jesenných farieb, ale vzdávať sa i letných farieb iste úplne nemusíte.
To by bolo okienko o farbách, možno to tak nie je, ale u mňa to takto funguje.

Kúsky ktoré musím na jeseň a v zime mať, must have môjho botníka a šatníka.
Na jeseň nemôžu chýbať chlapmi neznášané a módnymi návrhármi opovrhované "bačkúrky", čo sú také tie teplučké šmatláky, ktoré sa dajú nosiť jednu sezónu a potom si treba zadovážiť nové aby ste neboli terčom posmechu. Sú pohodlné, teplé a mňa nezaujíma že ich nikto nemá rad, pretože moje nohy im zbožňujú. A chystám sa uloviť si tento kúsok v dĺžke nad kolená, takže sa budem cítiť ako kráľovná pohodlných, hrejivých topánok.
V šatníku musia byť tri základné kúsky pre mňa a to pončo alebo kardigán na ktorých som závislá a neustále pátram po nových a nových kúskoch, nosím ich všade do mesta, na fotenia, do práce no proste všade, to sú kúsky ktoré na jeseň majú najväčšiu časť mojej skrine. Sú praktické, teplé a navyše zakryjú nedokonalosti na postave, takže čo viac.
Druhý kúsok sú roztrhané rifle, džínsy ktoré sú trošku voľnejšie a môžte ich kombinovať s vysokým i nízkym podpätkom na topánkach, k športovej mikine, blúzke, alebo mojim top kúskom kardigánom a vždy budete šik a neprehliadnuteľná.

No a tretí kúsok, ktorý nie je o nič menej dôležitý ako predchádzajúce dva sú tepláky ktoré zaujmú, sú niečim výnimočné a nespadajú do kategórie "cvičebný úbor" , teda tepláčiky ktoré bez obáv môžte nosiť i do mesta, na posedenie s kamoškami a podobne a samozrejme dajú sa trendy skombinovať s mestským štýlom oblečenia.

No a presne takéto tepláčiky som teraz našla i ja. 
Spĺňajú všetko čo od nich vyžadujem a to je pohodlnosť, štýlovosť, kombinovateľnosť.
Tepláčiky ktoré tu dnes opisujem ako jeden z mojich must have kúskov v jesennom šatníku sú z e-shopu vipitalianfashion a musím Vám napísať, že sú oveľa krajšie ako na obrázku.
Sú strieborné, sivé a sú prešívané striebornou niťou ktorá na teplákoch krásne ukáže a robí ich o kus viac trendy a zaujímavé.
Materiál je pohodlný, nepichá a neškriabe, nie sú práve z tých najteplejších ale nie sú ani príliš tenké a myslím si že jesenné počasie so mnou bez pochýb znesú.
Majú nízky sed, číže Vás nikde neťahajú a taktiež perfektne ukryjú nedostatky ktoré by v obtiahnutých teplákoch neboli príliš vábne.
Ich praktickosť spočíva i v tom že majú veľké, priestranné vačky, do ktorých si môžte schovať ruky pred veterným počasím :)
Prešívanie a spracovanie je naozaj kvalitné, nepárajú sa, držia svoj tvar, nevyťahajú sa po praní.
Veľkosť od S do L a ich cena je okolo 1 000 kč, čiže okolo 35 EUR.
Tepláčiky sú z limitovanej edície, značky ReDam. 
V ponuke e-shopu je k teplákom i vršok, ktorý ich urobí ešte viac šik, sako vršok toho istého materiálu a zahliadla som i niečo v štýle kardiganu taktiež toho istého materiálu.


E-shop VIPITALIANFASHION, ponúka okrem oblečenia talianskej kvality i luxusné šperky, hodinky, kabelky, obuv, spodné prádlo a módne doplnky.


Takže jeseň je čas kedy sa môžme vyblázniť v kúskoch prostredníctvom vrstvenia, rôznych doplnkoch, šiltoviek, čiapiek a i farbách, ktoré môžme kombinovať tmavšie s fresh letnými farbami.
Takže dámy, nebojte sa byť samé sebou a či už u Vás prevláda ležérny, pohodlný štýl, alebo sexi a vyzývavý štýl vždy si zachovajte svoju ženskosť a rafinovanosť.


Pár fotečiek pre Vás :
Ospravedlňujem sa za krikľavú podprsenku po bielym tričkom, viem že to tak nemá byť sama to vždy kritizujem ale tento vážne som sa pri obliekaní ponáhľala :)











Dočítania čoskoro
Meggi

piatok 11. septembra 2015

Vlasy a ich úprava s OLIVIA GARDEN

Ahoj

Dnes výnimočne nie tak úplne kozmetický článok, aj keď úprava vlasov spadá do kategórie krásy a je dosť dôležitá a ako vravím ja sama "základom je základ".
Vlasy či už sú suché, lámavé, farbené, prirodzené, vlnité či rovné si vyžadujú starostlivosť, aspoň tú základnú :)
Do základnej starostlivosti podľa môjho názoru nespadá len kozmetika na vlasy používaná ale i to čím sa češeme a čo vlastne prichádza do bezprostredného styku s vlasmi.
V posledných mesiacoch je veľmi ospevovaný na každom blogu tangle teezer, no napíšem Vám úprimne, jeden doma ako "správna" beauty blogerka mám a moja spokojnosť sa nešplhá do nebeských výšin, síce rozčeše vlasy, je pohodlný do ruky, zmestí sa všade ale nie je to nič extra a vlasy mne osobne vôbec neuhladil a neskrášnil tak ako sa to všade uvádza.
Aj preto som hľadala tú pravú kefu, či hrebeň ďalej ( ale radšej kefu, na dlhé vlasy je lepšia ).
Tu som narazila na značku špecializujúcu sa na kadernícke pomôcky OLIVIA GARDEN, ktorá ma vo svete pôsobenie už viac ako 30 rokov a je lídrom vo výrobe profesionálnych kaderníckych kief na vlasy v 70 krajinách sveta, pôsobivé, čo poviete.

Vlasy sú živé, preto sa k nim tak aj správajme, nie je to žiaden umelý materiál, ktorý je vysoko odolný, nezničiteľný a vymeniteľný, ak chceme mať svoje vlastné vlásky zdravé a silné treba si dávať pozor i na to čím sa v nich "hrabeme".
Kefy s umelými štetinkami alebo vláknami nejak extra neublížia ale ni nepomôžu kráse vlasov.

Mne sa do rúk dostala kefa na vlasy, mojej obľúbenej ružovej farby, ktorej štetinky alebo rozčesátka sú zložené z kombinácie diviak/nylon.
Kefa je navyše s popisom Ceramic + ion.
Čiže je to profesionálna keramická, vyhrievacia kefa na vlasy s technológiou Tourmalin ION, ktorá zabraňuje elektrizovaniu vlasov a dodáva im počas prečesávania lesk.
Táto kefa je podľa môjho názoru najlepšia akú som kedy mala v rukách, je vidieť že je to profesionálna kadernícka značka a nielen vidieť, ale hlavne je to cítiť i na vlasoch.
Super padne do ruky, nie je príliš ťažká a rozčeše ako suché tak aj mokré vlasy, čo ma nesmierne potešilo nakoľko moje vlasy sa po umytí ťažko rozčesávajú a mám pocit že polovička vlasov ostáva na kefe, tu však je minimum povytrhávaných vlasov a navyše sa vlasy krásne vyrovnajú a uhladia, je to "kefa kaderník".
Jednoducho sa čistí a udržiava, u mňa doma má špeciálne miesto v šuplíku :)
Cena sa pohybuje okolo 15 EUR.


Ak však chceme vlasom dodať objem a tvar siahame po kefe okrúhlej, ktorá väčšinou vlasy poskrúca a zamotá, hlavne ak si sama fénujete a češete vlasy zároveň.
Neviem síce ako je to možné, ale okrúhla kefa OLIVIA GARDEN, vlasy nezacuchá a vytvorí ohurujúci objem.
Tak ako aj kefa na vlasy tejto značky, aj okrúhla kefa má označenie Ceramic + ion.
Ukrýva v sebe jednu vychytávku ( aj keď sama o sebe je vychytávkou ), v ergonomickej rukoväti je vsadený výsuvný hrot na oddeľovanie prameňov. 
Čiže dva v jednom :)
Ja som s oboma pomocníkmi pre styling a úpravu vlasov Olivia Garden spokojná a nehodlám už pátrať po nových pomocníkoch pre rozšesávanie, česanie či styling vlasov.
Cena okrúhlej kefy ( ružovej ) je približne 14 EUR.


No a čo by sme to boli za ochrankyne svojej koruny krásy, keby sme na vlasy po umytí a pred sušením vlasov fénom nepoužili ochranný prípravok.
Aj na to tu mám jeden typ, ktorý sama používam od doby ako mi došiel v krabičke domov.
Túto značku nezoženiete v žiadnej drogérií a v tom spočíva aj jej výnimočnosť a pravá hodnota kvality.
Produkt sa nesie názov EMMEBI GATE 02 SPA Therapy Cream.
Je to vlastne nevymývateľná maska obsahujúca keratín a vzácne esenciálne oleje.
Použiť ju môžte na revitalizáciu, výživu suchých a namáhaných vlasov, uľahčuje rozčesávanie i jemných a farbených vlasov a chráni ich pred pôsobením tepla.
Zabraňuje tvorbe krepovitosti, čiže vlasy uhladí ale nesplacne a zabraňuje i štiepeniu končekov vlasov.
Ale dámy, slečny, pamätajte ak už je konček rozštiepený, neexistuje produkt ktorý by ho znovu zocelil na pôvodný stav, čiže i tento prípravok zabraňuje štiepeniu ešte nepoškodených vlasov.
Ak už sú Vaše končeky zničené a rozštiepené odporúčam ich zastrihnúť a začať používať poctivo, pravidelne prípravky určené proti štiepeniu vlasov ako je aj táto maska.
Balenie je praktické, s pumpičkou, jednoducho prípravok vytlačíte do dlane a nanesiete na vlhké, uterákom presušené vlásky, pri naozaj jemných a krehkých vlasov ho odporúčam používať denne aj na suché vlasy v menšom množstve.
Ja mam po jeho nanesení na vlasoch úplne jemný, hebký pocit, vlasy sú viditeľne zdravšie a vyživené okamžite po nanesení.
Už poškodené vlasy nie sú úplne ozdravené ale sú obalené akoby ochrannou vrstvou, ktorá zabraňuje ich štiepeniu ďalej ( i tak odporúčam končeky ostrihať a začať so starostlivosťou ešte zdravých vlasov ).
Aby ste si mohli čo najlepšie predstaviť pocit, ktorý mám po nanesení tohto prípravku na vlasy, použijem prirovnanie s podkladovou bázou na pleť.
Poznáte ten pocit, keď si na pleť nanesiete, kvalitnú podkladovú bázu ? áno je to ten pocit jemnosti, vyplnenia a hodvábnej hebkosti, tak presne takto Vám budú pripadať i Vaše vlasy.
Balenie má obsah 125 ml a cena je okolo 10 EUR, čo je viac než priaznivé, nakoľko produktu stačí na vlasy naniesť naozaj máličko.



Tak to je všetko zo sveta aktuálnej starostlivosti o moje vlásky, samozrejme používam i šampóny a balzamy na vlasy, tieto produkty spomenuté v článku však mnohé z nás zanedbávame a je nám jedno čím sa češeme, hlavne nech to rozčeše a čo si dáme na vlasy pred fénovaním, prípadne si nedáme vôbec nič.
Toto sú moje typy a vychytávky týkajúce sa základnej starostlivosti o česanie, úpravu a ochranu vlasov.

Mnoho profesionálnych kaderníckych potrieb i pre Vás zoženiete za lahodné ceny na e-shope www.belora.sk



Pár fotečiek pre Vás :


okrúhla kefa má najväčšiu hrúbku, obvod 55 


odporúčam túto ružovú, silnú trojku :)



kombinácia diviak srsť / nylon



nezmývateľná, jemná ako hodváb, ľahká textúra, nezanecháva na vlasoch mastný dojem



tu sa nám ukrýva oddeľovač pramienkov vlasov


keď milujete svoje vlasy doprajte im kvalitu v každej stránke









foto robená už vo večerných hodinách, pod žiarovkovým svetlom, ostrú, lepšiu foto nájdete určite na mojom FB fanpage blogu behom pár dní 




FB fanpage blogu - KLIK , nájdete tu aj novým album s mojimi prácami z oblasti vizážistiky.
E-shop s profesionálnymi kaderníckymi potrebami - KLIK




Dočítania čoskoro
Meggi