Domácnosť a bývanie

pondelok 30. novembra 2015

Mary Kay City Modern

Ahoj

Ako to je už u značky Mary Kay zvykom, vždy prídu s limitovanou edíciou niečoho, čo Vás nenechá chladnými. Inak tomu nie je ani pri ich hádam najviac sofistikovanej kolekcií dekoratívnej kozmetiky CITY MODERN.
Táto kolekcia je inšpirovaná najkrajšími a najslávnejšími veľkomestami, pod jej línie sa podpísali hladké architektonické línie veľkolepých mrakodrapov moderného veľkomesta.
Keď som si prezerala ich celú kolekciu City Modern hneď ma napadlo mnoho jesenných a zimných možností líčenia, pretože farby tejto kolekcie sú práve trendy odtiene pre túto jeseň a zimu a iste zaujmú každú ženu ktorá je rada stredobodom pozornosti nielen vo víre veľkomesta.

Dnes Vám ukážem a čo to napíšem o ich paletke tieňov na oči, je to jeden z troch produktov ktoré práve z tejto kolekcie doma mám.
Táto paletka tieňov na oči je v ponuke v dvoch farebných kombináciach.
Ja ju mám v odtieni City Sophisticate, kde nájdete kombináciu matného tmavo fialového tieňa s trblietavou ružovkastou, sivastou a zlatou.
Druhá paletka je taktiež kombinácia trblietavých a matných tieňov v zaujímavej sivkastej až hnedej farby, medenej, bledo sivej a chladnej modrej.
Takže v paletke máte spolu až štyri rôzne odtiene očných tieňov, ktoré sa navzájom dopĺňajú a dajú sa spolu ľahko a originálne kombinovať do foriem líčenia pripomínajúcich priam umelecké diela veľkomiest.
Produkty Mary Kay ma zatiaľ nesklamali, aj preto výber mojich "pracovných nástrojov" ako vizážistky padol práve na ne.
U týchto tieňov Vás hádam ich popis, hlavne tie ktoré ich dekoratívku poznáte ani neprekvapí.
Výdrž, ako už je zvykom je celodenná a sýta a to i bez použitia bázy pod očné tiene.
Aplikujú sa ľahko a rovnomerne a príliš neprášia, čo je veľké plus pre ich dôkladné nanášanie a blendenie.
Na viečku vytvárajú luxusný dojem, nakoľko majú v sebe žiarivé maličké trblietky.
Paletka je magnetická, takže si ju viete pekne doplniť do kazetky s ostanými obľúbenými produktmi.
Ak by som mala napísať, ktorý z odtieňov je mi asi najviac sympatický a najradšej ho kombinujem aj s inými očnými produktami, tak by to bola tá krásna bordová, jesenná farba, pretože je matná čo sa mne osobne veľmi páči a mojim zeleným očiam dodá krásnu farbu.

Na stránkach MaryKay.sk si môžte spraviť rýchli a zábavný kvíz, kde sa dozviete i to, aký štýl sa hodí práve Vám, mne vyšiel štýl inšpirovaný mestom Barcelona, ktorý sa mi aj páčil asi najviac.
Kvíz si môžte spraviť priamo TU

Zhrnutie :

očné tiene držia počas celého dňa, pri nanášaní neprášia, dajú sa medzi sebou ľahko a vkusne kombinovať, vytvoria krásny zimný look inšpirovaný trendmi veľkomesta.


Pár fotečiek pre Vás :

























Dočítania čoskoro
Meggi

utorok 24. novembra 2015

Biotherm Liquid Glow

Ahoj

Dnešný článok bude venovaný hlavne mladším ročníkom a ženám ktoré sa o svoju pleť radi a dôsledne starajú a radšej vzniku vrások a iných problémov predchádzajú ako ich už priamo riešia.
O značke BIOTHERM som už na mojom blogu písala, článok bol venovaný ich hydratačnému nočnému krému, ktorý som si ako ste sa mohli dočítať veľmi obľúbila pre jeho blahodarné účinky na moju pleť.

Dnes tu mám ďalší produkt, ktorý mojej pleti dodáva všetko čo potrebuje.
Ide o výnimočný suchý olej na pleť s názvom Biotherm Liquid Glow, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti.
Nanášať si ho môžte ráno alebo večer, podľa svojho uváženia, no ja ho používam ráno, nakoľko večer aplikujem na tvár už vyššie spomínaný nočný krém.
Nemusíte sa obávať že po jeho nanesení bude Vaša pleť mastná a lesklá, je to suchý olej ktorý sa do pleti vstrebe a nezanecháva na pleti mastný film, takže si môžte po jeho vsiaknutí do pleti naniesť svoj make-up či CC krém ako to robím ja.
Výrobca uvádza že tento zázrak v luxusnom sklenom balení okamžite oživí vzhľad pleti, prinesie jej živý jas a zabezpečí viditeľnú ochranu mladistvého vzhľadu.
Vďaka štruktúre suchého oleja je pokožka na pocit hodvábne jemná, má priaznivý ani-aging účinok, revitalizuje pokožku do hĺbky a pleť krásne zhydratuje počas dlhej doby.
Zabraňuje tak v skratke trom hlavným nepriateľom mladej pleti a to suchosti a strate vlhkosti pleti, bledého odtieňu pleti a nezdravého vzhľadu pleti a hlavne predčasnému starnutiu pleti v dôsledku vonkajších vplyvov.
Zloženie zmesi vzácnych esenciálnych olejov chráni kolagén v pleti, jemná olejová textúra a príjemná, nevtieravá vôňa Vám po jeho nanesení dodajú pocit relaxu a uvolnenia.

Moja skúsenosť a moje typy pri nanášaní suchého pleťového oleja Biotherm Liquid Glow  sú nasledovné 

- už počas nanášania pociťujem že moja pleť je hebká a vláčna, mám istotu že sú pleti dodané všetky potrebné živiny pre jej skvelý vzhľad

- takmer okamžite po nanesení je pleť pripravená na nanesenie ďalších prípravkov ( denného krému, podkladovej bázy pod make-up alebo už samotného make-upu či CC krému )

- rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film ani lesklé miesta 

- pleť je jemne a príjemne prevoňaná

- pleť nadobudla celkový krajší vzhľad, je svieža a pružná, dokonca mám pocit že je i trošku vzpružená

- pri pravidelnom používaní raz denne pleť získava jas, zdravý vzhľad a je v dobrej kondícií

Verím, že ak sa staráte o svoju pleť pravidelne a používate pri tom konkrétne tento olej od Biotherm tak vrásky sa začnú tvoriť naozaj neskôr a pleť starne pomalšie, je to v popise produktu, no toto ja hodnotiť zatiaľ nemôžem kedže si myslím že vrásky sa mi ešte netvoria, no vidím čo s pleťou tento olej dokáže a preto verím že i túto anti-aging funkciu spĺňa ako je napísané.

Balenie je v 30 ml sklenej flaštičke a myslím si najpraktickejším dávkovačom, skleným "kvapkátkom" s ktorým si viete nabrať toľko produktu koľko potrebujete a nakvapkať priamo na pleť.

Produkt má typickú farbu olejčekov, zlatú.
Cena produktu je rôzna, záleží od toho či si ho kupujete v kamenných predajniach alebo cez internet.
No pohybuje sa od 30 do 40 EUR.
Nie je to málo ale vzhľadom k zloženiu tohto produktu a k tomu, že je to investícia do krásnej pleti i v budúcnosti je to primeraná cena.
Navyše jedno balenie Vám vydrží dosť dlhú dobu, kedže oleja stačí naniesť naozaj málo, približne tri kvapky na celú pleť a krk.

Viac produktov nájdete na stránkach Biotherm.


Pár fotečiek pre Vás :










Dočítania čoskoro
Meggi


pondelok 23. novembra 2015

E style denné líčenie

Ahoj

Som nesmierna rada že Vám môžem medzi prvými predstaviť novinku na mojom a verím, že i Vašom obľúbenom e-shope s kozmetikou Sleek a po novom i s kozmetikou českej značky E style, Stayunique ktorému je novinkou práve uvedenie predaja kozmetiky značky E style.
Aby ste vedeli čo je E style vlastne za značku, mám pre Vás túto stručnú charakteristiku :

- nová produktová značka českého výrobcu Chris cosmetics
- ponúka vysokú kvalitu za naozaj nízku cenu
- spojenie krásy, kvality a elegancie
- vyrábaná so zameraním na starostlivý výber komponentov a vysokú konkurencieschopnosť

V tomto článku Vám predstavím dva produkty tejto značky, ktoré používam vlastne najčastejšie a moje denné líčenie je takmer každý deň s použitím týchto výrobkov dotvárané do dokonalosti.
Veľa z Vás mi písalo, že líčenie ktoré na blog pripravím je zložité a nie každá z Vás ho zvládne alebo sa ani neodváži sa doň pustiť.
Preto som dnes použila naozaj minimum a to len v jednej vrstve bez tieňovania.
Po nanesení CC krému a vykreselní obočia som prešla na oči, na horné viečko som použila len a to myslím vážne že len očný tieň E style Matt Touch v odtieni 06 Bamboo.
Hneď ako som ich zazrela na stránke e-shopu Stayunique vedela som že ich musím vyskúšať, pretože matné očné tiene v dnešnej dobe len tak ľahko nenájdete.
Veľmi ma zaujali hlavne hnedkasté odtiene ktoré ja zbožňujem a neúmyselne po nich siaham denne pri líčení.
Tieto očné tiene majú už pri prvom čmarnutí suchšiu textúru a to preto, lebo neobsahujú olej.
No veľmi milo ma prekvapilo to, že i napriek svojej suchej textúre neprášia, dokonca by som povedala že neprášia vôbec a to teda môžme vytknúť viacerým iným očným tieňom.
Ale najviac som si zamilovala ich pigmentáciu, ktorá je skvelá, stačí ich naniesť v jednej vrstve a hneď vidíte výsledok svojho nanášania, krásne priľahnú k viečku, akoby malo Vaše viečko danú farbu očného tieňu.
Výdrž im tiež pridáva na obľúbenosti u mňa, pretože tak ako ich ráno nanesiete ich uvidíte v zrkadle i večer počas odličovania, mne osobne je ich normálne ľúto večer odličovať pretože stále vyzerajú na očiach úchvatne.
Odtieň Bamboo je veľmi jemný, hnedkastý a pristane každej farbe pleti, na líčenie počas bežného dňa je super pretože vyzerá veľmi prirodzene a pritom luxusne.
Takže líčenie je naozaj ako som už vyššie spomínala jednoduché, stačí naniesť na horné viečko mono očný tieň v odtieni napríklad Bamboo, pre prirodzený look, na spodnú linku oka som použila očný tieň v odtieni Bark, ktorý som nanášala zhruba od trištvrtiny oka a do vnútorného kútika oka som použila očný tieň z tej istej paletky Taupe, paletka je značky Sleek s názvom i-Divine.
Pre kompletné líčenie stačí už len naniesť obľúbenú špirálu, no ak máte malé očká a chcete si ich opricky zväčšiť a otvoriť použite do vnútorného kútika oka bielu ceruzku, najlepšie mäkkú ktorá super píše.
Kde takú zoženiete? Nehľadajte a dajte na moju skúsenosť.
Taktiež som už vystriedala mnoho bielych ceruziek, vždy mi niečo prekážalo, buď slabo písali, alebo boli príliš tvrdé a moje citlivé oči ich neznášali najlepšie alebo proste nevydržali na vnútornej linke oka skoro nič.
Keď som uvidela v ponuke aj kajalové ceruzky na oči, povedala som si že už možno nájdem tú pravú ceruzku pre moje oči.
A nemýlila som sa, značka E style ponúka kajalové ceruzky na oči v 6 odtieňoch, z ktorých si vyberiete tú svoju na každý typ líčenia.
Čo je dôležité pri výbere ceruzky, hlavne ak ju chcete využívať hlavne na kreslenie linky do vnútornej časti oka, či je oftalmologicky testovaná, tieto ceruzky sú, takže prvá základná požiadavka splnená.
Výrobca uviedol vetu v znení : Koncentrácia olejov a pigmentov poskytuje príjemnú a mäkkú aplikáciu a trvalý výsledok, s touto vetou nemôžem nesúhlasiť ani ju nijak spochybňovať, pretože výsledok je naozaj viditeľný, nezmýva sa a ceruzka po nanesení vydrží celý deň bez blednutia dokonca i spodnej, vnútornej linke oka kde je oko predsa len vlhké.
Kedže je táto ceruzka määkučká dá sa s ňou ľahko na viečkach kúzliť tieňovaním a viete si tak vytvoriť i efekt dymového líčenia očí.
Cena tejto ceruzky je 1,90 EUR čo je uznajte paráda.

Zhrnutie :

MONO OČNÉ TIENE E STYLE 

- vysoká pigmentácia
- dlhá výdrž na viečkach
- neopadávajú, netrúsia sa ani počas nanášania
- dokonalé splynutie s pokožkou na očných viečkach
- pevný obal
- krásne odtiene
- textúra bez obsahu oleja
- cena len 2,90 EUR pri obsahu 6 g
- celodenná výdrž i bez použitia podkladovej bázy ( ja som ich používala zatiaľ len bez podkladovej bázy a som ako iste čítate, nadšená )
- ponuka krásnych 9 odtieňov

Väčšinou, povedzme si úprimne tak lacné očné tiene majú chybu v zložení, alebo proste ich pigmentácia je tak slabá že je potrebné pre viditeľný efekt naniesť si polovicu balenia, pri týchto očných tieňoch E style tieto chyby nenájdete.

KAJÁLOVÁ CERUZKA NA OČI

- mäkká ceruzka ktorá Vám nepoškriabe oči ani na pokožke nevytvorí mikro poškodenia
- najlepšia pigmentácia a výdrž z akou som sa pri ceruzkách na oči stretla
- žiarivá biela farba
- vysoká kvalita
- nízka cena
- pevný vrchnáčik
- možnosť využiť biely odtieň i ako podklad pod očné tiene
- vysoké krytie
- super priľnavosť k pokožke či vnútornej línií oka


Takže, celkovo som s kozmetikou E style zatiaľ nadmieru spokojná a už som si našla aj obľúbencov, ktorých už nedám z ruky.
Musím pochváliť pani majiteľku e-shopu Stayunique.sk za práve tento výber kozmetickej značky, pretože tým pripomína to, že i český produkt môže byť a v tomto prípade i je veľmi kvalitný a za rozumnú, neprehnanú cenu. 



Pár fotečiek pre Vás :



















Dočítania čoskoro
Meggi

pondelok 16. novembra 2015

Avene Couvrance tvoríme krásne pery

Ahoj

Ak ma čítate už dlhšiu dobru, určite dobre viete že nie som zástancom výrobkov 2 v 1, pretože mám taký dojem a  skúsenosti že produkt poriadne potom neplní ani jednu z uvádzaných účinkov, efektov.
No pri kozmetickej značke AVÉNE som sa výrobku ktorý v sebe spája dva produkty vôbec nebránila, nakoľko ich kozmetiku poznám a verím jej kvalite a ich poctivému zloženiu.
Výrobkov vlastne nie je úplne 2 v 1 ale môžme ho tak brať, pretože máte pri sebe ceruzku na pery a farebný balzam ( s krytím kvalitného rúžu ) v jednom.

Ide o môjho jesenného spoločníka v kabelke duo tyčinku na pery a kontúry.
V ponuke sú dva odtiene, svetlý a tmavý, ja som sa rozhodla pre svetlý odtieň, ktorý lichotí mojej bledučkej pleti, je to krásna farba, je to akoby staroružový odtieň, ktorý dodá perám naozaj luxusný vzhľad a podľa môjho názoru ich opticky vyplní, kombinácia staroružovej farby s jemným hnedým podtónom je proste famózna.
Tmavší odtieň, aspoň z uvádzaných fotiek je taktiež krásny, je to trendy akoby bordová farba.
Výrobca o tejto duo tyčinke uvádza samé kúpi vábivé informácie ako napríklad že duo tyčinka hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje pery, dokáže sa jemne prispôsobiť Vášmu vlastnému odtieňu pier, čiže na každej z nás vytvorí výnimočný odtieň v závislosti od farby pier, dlhodobý efekt, vody, potu či oteru odolné, vykreslenie kontúr pier, možnosť naniesť i na citlivé, jemné či vysušené pery bez olupovania a zlievania sa.

Ja s týmito informáciami na obale a v popise produktu naprosto súhlasím.
Použitie je veľmi jednoduché a už nemusím nosiť v kabelke ceruzku na pery a rúž zvlášť, pretože mám teraz týchto dvoch pomocníkov spojených v jednom balení, najskôr si pery obkreslím ceruzkou na pery, ktorou pery aj zľahka vyplním, aby intenzita a farba vydržala dlhšie.
Následne už len zľahka prejdem po perách druhou stranou a teda širšou ceruzkou.
Farba má intenzitu a pigmentáciu kvalitného rúžu.
I moje suché a popraskané pery sú po jeho nanesení zjemnené a ošetrené zároveň, dokonca sú hydratované a farebné počas celého dňa.
Túto šikovnú dvojku som si naniesla ráno a môžem potvrdiť že vydržala so mnou až do podvečerných hodín, kedy už i trošku vyblednutá ( po jedení a pití ) na perách krásne ukáže.
Zatiaľ som sa s podobným produktom nestrela u inej značky, Avéne mi opäť dokázalo že je top nielen v starostlivosti o pleť či telo ale začínam sa čoraz viac utvrdovať v tom že i v dekoratívnej kozmetike.

Čo je na tejto duo tyčinke na pery ešte veľmi dôležité je zloženie, Avéne si nedovolí do svojich produktov pridávať zdraviu a pokožke škodlivé ingrediencie a inak tomu nie je ani pri ich dekoratívnej rade Couvrance a táto tyčinka je bez parfumácie a konzervantov, vyvinutá s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergických reakcií, čiže je vhodná i pre naozaj citlivé pery a okolie pier.



Môj typ pri použití 
S tenkou stranou ( ceruzkou na pery ) krásne obkreslím tvar pier, mierne ceruzku vytiahnem nad hornú peru a vytvorím tak opticky plnšie a väčšie pery, kedže aj ceruzka má super krytie a už po jednom ťahu je na pokožke poriadne vidieť je zväčšovanie pier veľmi jednoduché a prirodzené, po nanesení druhej strany, hrubšej farbiacej ceruzky dokonale splynie a výsledkom sú krásne jemné, hydratované, zväčšené pery ktoré si svoj šarm a krásu zachovávajú počas celého dňa.


Balenie je veľmi estetické, nie je preplácané a nepôsobí lacno, ohúri i Vaše kamošky.
Nie je problém s vrchnáčikmi, držia na mieste a nestane sa Vám že sa v kabelke odkrútia alebo nejak otvoria.
Cena produktu je okolo 17 EUR, čo je podľa môjho názoru a hlavne po skúsenosti s touto duo tyčinkou veľmi prijateľná a rozumná cena.


O skvelom make-upe od Avéne si môžte prečítať v tomto článku - Avene make up



Pár fotečiek pre Vás :





















Dočítania čoskoro
Meggi