Domácnosť a bývanie

utorok 19. januára 2016

E Style pomocníci pri dennom líčení

Ahoj

Dnes Vám prinášam článok ktorý zahŕňa dva produkty, ktoré využijete na bežné denné líčenie, no bez ostychu ich môžte využiť i na večerné líčenie.
Očné tiene a korektor má vo svojej zbierke snáď každá žena už od puberty.
No nie každý produkt je vhodný pre každú dámu, preto korektory a očné tiene treba poskúšať a časom prísť na to, aká textúra, pigmentácia či zloženie je pre Vás vyhovujúce.
Ja mám, napíšem úprimne viacero obľúbencov v každej kategórií, medzi týchto obľúbencov spadajú aj produkty značky E Style o ktorých dnes budem písať a ktoré uvidíte na fotkách.
Prvým produktom o ktorom som sa už na blogu zmienila dávnejšie boli mono matné očné tiene E Style, vtedy som písala o odtieni Bamboo, ktorý som si zamilovala a často po ňom siaham pri jednoduchom líčení na bežný deň.
Dnes Vám ukážem presne ten istý očný tieň ale v šarmantnej bielej farbe, viac o tomto očnom tieni sa nebudem rozpisovať, nakoľko všetko potrebné si môžte prečítať v predošlom článku priamo TU.
Ale v skratke, super pigmentácia, extra výdrž, nezlieva sa do vrások, priaznivá cena.
Biely odtieň s názvom white cofee môžte použiť do vnútorného kútika na rozžiarenie líčenia, pod obočie ale všade kde sa Vám proste biela bude hodiť v danom líčení.
Niektoré, alebo väčšina bielych očných tieňov je slabo pigmentovaná a je potrebné naniesť poriadnu vrstvu aby bolo vidieť že máte očný tieň nanesený, no mono očný tieň E Style do tejto skupiny nespadá.

Druhý pomocník, ktorý má doma každá z nás a pri všelijakých nedostatkoch ktoré sa nám na pleti objavia ho s radosťou používame je korektor, konkrétne tento od značky E Style je púdrový korektor v tyčinke.
Je určený pre zakrytie lokálnych nedokonalostí a používa sa pod make-up.
Obsahuje oxid zinečnatý ( má vplyv na vysušovanie aktívnych mazových žliaz) a alantoin ktorý ukľudní pokožku.
Môžte ho použiť po nanesení denného krému a naň naniesť svoj make-up či CC krém.
Ja ho používam len zriedka, hlavne keď chcem odpútať pozornosť od pupáčikov ktoré sa mi na pleti vytvoria, podľa môjho názoru nie je práve najhutnejší a teda nekryje úplne všetko čo na pleti mať nechcete.
Kryciu schopnosť by som zaradila medzi strednú, no pupáčiky dokáže pekne ošetriť a počas dňa ich vysuší a zmierni ich začervenanie.
Nezlieza do jemných vrások a môžte ho použiť aj ak máte rozžírené póry alebo jemné pigmentové škvrny.
Je adekvátny k svojej cene 2,50 EUR.
Forma vysúvacej tyčinky je praktická a jednoducho sa nanáša na pleť.
Ľahko ho do pleti vklepkáte prstami.
V ponuke ho nájdete v dvoch odtieňoch a to 01 nude a 02 beige.
Viac produktov značky E Style alebo Sleek nájdete na e-shope stayunique.sk


Pár fotečiek pre Vás :

















Dočítania čoskoro
Meggi


nedeľa 17. januára 2016

Avéne Couvrance kompaktný make-up

Ahoj

Už dlho som Vám nepriniesla článok o produkte z rady Couvrance od značky Avéne.
Preto tie, ktoré sa na články o dekoratívnej kozmetike práve tejto skvelej značky tešíte si dnes určite prídu na svoje, ako som si pri používaní produktu prišla ja.
Myslím, že ani značku ani konkrétnu radu dekoratívnej kozmetiky nemusím nejak zvlášť predstavovať, pretože je už poznáte buď z môjho blogu, časopisov, lekární a čo je najlepšie, možno ju poznáte aj na vlastnej koži.
Dekoratívka značky Avéne ma zatiaľ nesklamala, ich výber je síce trošku okresaný, no o to sú už konkrétne výrobky kvalitnejšie a použiteľnejšie.
Kedže moja pleť je dosť netypická, čo znamená že síce mám akné a tak by mala byť teoreticky moja pleť mastná, opak je pravdou, moja pleť je dosť suchá a hustejší krycí make-up mi vždy vysušené miesta len zvýraznil a pleť pôsobila akoby staršie.
Preto som už moju pleť make-up ani nezaťažovala a používala som skôr CC krémy, prípadne ľahké make-upi ktoré až natoľko pleť nesušili a čo to aj prekryli.
No ale iste to poznáte, sú udalosti pri ktorých proste pleť musí byť dokonalá a vy túžite po bezchybne vyzerajúcej pleti bez viditeľných nedostatkov.
Ja som z toho dôvodu siahla už po mnohých make-upoch, žiaden mi tak úplne nevyhovoval.
Ale kedže radu Couvrance už ako tak poznám na vlastnej koži, siahla som po ich kompaktnom make-upe ktorý je určený pre suchú a veľmi suchú pleť.
Výrobca udáva účinky, ktoré som chcela dosiahnuť a ktoré som od ozaj dobrého make-upu pre suchú pleť očakávala, ako napríklad :

- krytie aj výrazných nedokonalostí
- farebné zjednotenie pleti
- bez parfumácie,konzervačných látok a parabénov
- dlhodobý efekt, vode,potu odolný, nestiera sa
- UV ochrana ( SPF 30 )
- nevytvára hrubú vrstvu
- použiť ho môžte samostatne alebo v kombinácií s farebnými korektormi 

A teraz uznajte sami, potrebujete ešte niečo ? Podľa mňa určite nie.
Je však otázka, či toto všetko kompaktný púder od Avéne aj spĺňa.

Balenie je hneď na prvý pohľad elegantné a pevné, nemáte z neho pocit že by sa šlo pri náhodnom páde z poličky rozpadnúť, je naozaj kvalitné a nepôsobí gýčovo, je klasicky biele so strieborným nápisom a znakom Couvrance.
Keď balenie otvoríte nájdete v ňom hubičku ktorou si make-up pohodlne, ľahko a rýchlo nanášate.
Je možné ju normálne prepláchnuť a očistiť ako klasickú hubku na make-up.
Hubka je vhodná na nanášanie make-upu i pre najcitlivejšie typy pokožky, je jemná a nedráždi pleť.
Keď si otvoríte akoby druhé poschodie balenia nájdete tam už samotný make-up a zrkadielko, ktoré je na rýchlu kontrolu, či dorobenie mak-upu postačujúce.
Make-up má krémovú až zamatovú textúru ktorá i na suchej pleti pekne splynie a nezvýrazňuje suché či popraskané miesta, zároveň hydratuje a zvláčňuje pleť.
Má silnú kryciu schopnosť a prispôsobí sa presne Vášmu odtieňu pleti.
Ja ho mám v odtieni 01 čo je svetlý odtieň, v ponuke je ešte 02 prirodzený odtieň, 03 tmavší a 04 tmavý odtieň.
Po nanesení je pocit suchej a napnutej pokožky odstránený a pleť je dokonale hebká a vláčna i bez použitia rôznych extra mastných krémov na pleť.
Výdrž je povedala by som celodenná, teda mne pekne kryl a držal od rána až kým som sa večer nešla odlíčiť.
Nedokonalosti ako akné, kruhy pod očami a začervenané miesta premenil na neviditeľné.
Navyše je veľmi praktický, balenie môžte mať kedykoľvek so sebou v kabelke a môžte si ho bez obáv naniesť hubkou ktorá je v balení.
Môžte ho použiť i na zakrytie nedokonalostí na tele, prípadne drobných tetovaní, ktoré budú menej výrazné.
Môj extra typ je, že ak make-up idete nanášať, priloženú hubku si jemne navlhčite vodou, make up sa potom rýchlejšie rozotiera a na hubke ostáva oveľa menej make-upu ako keď je suchá.
Ani po jeho odlíčení som nemala pocit že by bola moja pleť presušená.
Balenie má obsah 9,5 g a vydrží Vám dosť dlhú dobu, pretože ho stačí naniesť naozaj máličko aby vytvoril dokonalý, prirodzený efekt pleti.
Tie ktoré majú podobný problém ako ja a síce tvorba akné, ktoré vzniká upchytím pórov iste poteší aj fakt, že tento make-up je nekomedogénny.
Cena okolo 21 EUR.


Kompletnú ponuku dekoratívnej kozmetiky radu Couvrance od Avéne, ako aj presné zloženie prípravkov si môžte pozrieť na stránke www.avene-cosmetics.sk


Pár fotečiek pre Vás :
















Dočítania čoskoro
Meggi

sobota 9. januára 2016

Tri produkty za novoročné ceny

Ahoj

Dnes Vám ukážem tri produkty kozmetickej, katalógovej značky Oriflame, ktoré sa v aktuálnom katalógu s novoročnými výpredajmi určite oplatia objednať si.
Je tu vôňa, krém a očné tiene takže z každého niečo.
Novoročný katalóg s ponukou akcií sa naozaj oplatí prelistovať, pretože tam je mnoho výrobkov za výhodné ceny. Zaujímavé sú akcie na kolekciu GG, rôzne toaletné vody ale i iné produkty bežnej potreby.

Začneme telovým krémom s vôňou POSSES, mne sa táto vôňa páči, pretože v zime obľubujem typ vôní akým je aj táto vôňa, je to skôr ťažšia vôňa, korenistá. 
Samozrejme samotný krém nevonia prisilno, ja odporúčam všetky tieto telové krémy s vôňou kombinovať práve s toaletnou vodou danej vône.
Najskôr sa po kúpeli alebo sprche nakrémujete a potom sa navoniate už samotnou toaletnou vodou, touto kombináciou krému a toaletnej vody môžte predĺžiť a posilniť samotnú vôňu.
Nečakajte však od tohto alebo celkovo týchto telových parfumových krémov nejakú extra dávku hydratácie a podobne, tento krém  nie je určený na vysušenú pokožku, tá si vyžaduje inú starostlivosť, ak však máte normálnu pokožku, kľudne Vám postačí aj jeho schopnosť hydratácie.
Je však potešujúce že napriek tomu že nejak zvlášť nehydratuje ani pokožku nevysušuje a tá pokožka je jemná a voňavá.
Jedno balenie vydrží dosť dlhú dobu, obsah 250 ml a balenie je padnúce presne do dlane, dobre sa drží a vyzerá vkusne položené na poličke.
Bežná cena 6,90 EUR a teraz len 3,49 EUR.

Druhým produktom, ktorý určite musia mať milovníčky hlavne sladkastých vôní je novinka zo sveta vôní parfumová voda VIP Only .
Jej zloženie durmanu, vanilky a maliny je inšpirované oslnivým svetom exkluzívnych večierkov.
Radí sa medzi orientálne, vanilkové, ovocné vône ktoré sú vhodné, alebo aspoň podľa mňa sedia skôr mladším dámam, ktoré sa radi bavia, flirtujú a chcú svoju energiu rozdávať ľudom v ich okolí.
Balenie k Vám príde v krásnej krabičke s tigrím vzorom, zvnútra žiarivej ružovej farbe, už samotná táto krabička ma dostala.
Samotný flakón má vkusný, hravý tvar a krásny hranatý, čierny vrchnáčik, ktorý sa mi páči naozaj veľmi.
Nie je to jedna z tých bežných sladkých vôní, akých po ulici začucháte veľmi veľa, je v niečom iná, ale v čom, to už musíte posúdiť na vlastnej koži.
Obsah balenia 50 ml teraz len za cenu 14,99 EUR, bežná cena 27,90 EUR.
Výdrž je celkom prijateľná, nemusíte sa počas dňa stále prevoniavať, samozrejme je to u každého individuálne, každá pokožka je iná.

No a tretím produktom, ktorý je taktiež novinkou z rady plnej luxusu sú očne tiene Giordani Gold.
Je to paletka štyroch očných tieňov ktoré sa spolu dopĺňajú a môžte nimi vykúzliť krásne jemné ale i odvážne tmavšie líčenie očí.
Väčšina odtieňov obsahuje jemné trblietky, ktoré mi však neprekážajú, nakoľko sú naozaj jemnučké a dodávajú viečku punc luxusu.
Majú celodennú výdrž na viečku a to i bez použitia podkladovej bázy pod očné tiene.
Ja mám paletku v odtieni Divine Brown, ktorá obsahuje zemité, hnedé očné tiene od najbledšej po tmavú hnedú, ktorá je bez trblietok a jemnú béžovú s trblietkami, vhodnú do vnútorného kútiku oka a na prežiarenie pohľadu.
V ponuke je ešte ružovkastá a sivá štvorka.
Naniesť stačí tiene v jednej vrstve, na také bežné nosenie, ak sa líčite na večer, môžte tiene vrstviť, ide to ľahko, neopadávajú a nezlievajú sa do záhybov.
Celkový vzhľad je naozaj lákavý a obal je luxusný, dokonca by som ho prirovnala omnoho drahším svetovým značkám.
Cena tejto štvorky očných tieňov v krásnom, elegantnom balení je 11,99 EUR pričom bežná cena sa pohybuje okolo 16,00 EUR.


Verím že už ste u svojej kozmetickej poradkyni tento katalóg listovali a vybrali ste si mnoho produktov, za tie ceny sa to teraz naozaj oplatí a ak nie, iste si ho prelistujte a možno sa inšpirujete i kúpou vyššie spomínaných produktov.

Pár fotečiek pre Vás :












Dočítania čoskoro
Meggi

streda 6. januára 2016

Havlíkova prírodná apotéka

Ahoj

Vítam Vás v novom roku milý čitatelia, verím že i v tomto roku budú moje články pre Vás zaujímavé a pútavé a budete sa na môj blog vracať pri každom novom, vydanom článku.
Novoročné sľuby, si poviem pravdu nedávam už dosť dlho, pretože keď niečo chcem pustím sa do toho bez ohľadu na to či je nový rok alebo nie.
No môj taký cieľ, ktorý ma práve teraz posadol je, že budem oveľa viac dbať na to čo na moju pleť používam, akej je to kvality a hlavne budem dbať na zloženie produktov viac ako tomu doposiaľ bolo.
Ešte počas minulého roku sa ku mne dostali dva veľmi zaujímavé produkty, ktoré toto moje prianie spĺňajú.
Iste ste už čo to počuli o Havlíkovej prírodnej apotéke, je to tradičná česká, prírodná kozmetika, ktorej tradícia sa dedila z generácie na generáciu.
Už len z ich internetovej stránky na mňa pôsobila istým čarovným dojmom, neradím ju medzi iné bio a prírodné kozmetické značky, schováva podla mňa v sebe niečo oveľa viac, tradíciu ktorá Vás zaručene dostane s vyskúšaním prvého produktu ktorý si od nich zadovážite.
Na ich produktoch je mi sympatické aj to, aké názvy už samotné výrobky nesú, sú to výstižné, originálne názvy ktoré Vám vyčaria úsmev na tvári už pred otvorením samotného produktu.
Názvy Vám dokonca pridajú na sebavedomí ako aj krásny odkaz na papieriku vo vnútri balenia s nápisom "you are beautiful" teda "si krásna", toto je niečo čo každú z nás poteší.
No a že to nie je len nejaký nápis na papieriku Vás presvedčí pravidelné používanie daného produktu.
Balenie je taktiež veľmi estetické a nevšedné, krabička je klasická hnedá s názvom produktu, popisom produktu a podrobne uvedeným zložením, nakoľko Havlíkovci nemajú čo skrývať.
Do svojej kozmetiky Havlíkovci pridávajú len čisto prírodné výťažky a takou chuťovkou je aj bio med, ktorý v niektorých produktoch nájdete ako hlavnú zložku.
K produktom mi prišli i historické noviny o vzniku a budovaní kozmetickej značky a poviem Vám, je to pútavé, za to ako kvalitná a účinná je táto kozmetika teraz bolo treba vynaložiť veľa úsilia, skúmania, skúšania a kombinovania istých bylín ako i ich poznavaní a objavovaní. 
Vzhľadom k tomu ako je táto kozmetika vyrábaná, čo obsahuje a ako je účinná je jej cena rozumná a neplatíte tu zbytočne za meno, platíte primerane za výsledky ktoré môžte jej používaním docieliť.
Myslím že je to dosť dlhý úvod, no veci ktoré sú vyššie napísané ste proste museli vedieť, pretože táto kozmetika má svoju históriu, ktorá ako aj iné informácie o nej stoja za to poznanie.

Mne sa do rúk a na pleť dostali dva produkty, ktoré si neviem vynachváliť.
Ako prvá Vám predstavím asi jeden z najznámejších produktov, ktorého používanie je jednoduché, pohodlné a môžte si ním za tri minútky dopriať to, o čo sa snažíte možno  už pár mesiacov.
Áno typujete správne, je to produkt s krásnym názvom Královská snídane pro pleť.
Alebo inak povedané 3-minútová ranná maska.
Jej použitie je praktické, ráno ešte pred akýmkoľvek umytím tváre si ju v primeranom množstve nanesiete na tvár, krk a dekolt, necháte pôsobiť zhruba tri minútky, za ten čas si môžte vyčistiť zuby alebo rozčesať vlasy a potom si ju zmyjete teplou vodou a pokračujete v obvyklej starostlivosti a nanášaním krému.
Táto maska obsahuje látku PENTAVTIN, ktorej klinické štúdie dokázali schopnosť hĺbkovo pleť hydratovať, redukovať symptómy dehydratácie pleti, zvyšovanie elasticity pokožky alebo posilňovanie funkcií kožnej bariéry.
Súčasne obsiahnuté látky dokážu pleť hydratovať až po dobu 72 hodín.
Ostatné látky, ktoré iste poznáte sú napríklad :

- avokádový olej
- rakytníkový extrakt
- esenciálne oleje zo šalvie muškátovej
- extrakt z materskej kašičky 
- vitamín E

Naozaj lahodné zloženie pre našu pokožku.
Konzistenciou mi maska pripomína trošku, kondenzované mliečka v tube, no nemusíte sa báť, nie je lepkavá ako mliečko v tube.
Po otvorení ako i počas nanášania cítite príjemnú bylinkovú, nechemickú ale naozaj pravú vôňu, je to akoby ste sa potierali priamo zmesou byliniek, niečo úžasné.
Po umytí vlažnou vodou je moja pleť veľmi jemná, vláčna a hydratovaná.
Dostáva istý šmrnc ktorý dosiahnete len pri pleti, o ktorú je starané a ktorej nechýbajú žiadne látky a živiny.
Ja ju síce nepoužívam denne, skôr vtedy keď chcem aby bola moja pleť obzvlášť žiarivá a krásna, no ak ju budete používať i permanentne uvidíte rozdiel v jej kvalite.
Cena balenia s obsahom 30 ml je 278 kč, čo je zhruba tých 10 EUR, no vydrží Vám dosť dlho, stačí ju nanášať v tenkej vrstve, prirovnatelnej k nanášaniu bežného denného krému.
No a keď ste svojej pleti dopriali takéto, doslova kráľovské raňajky môžte pokračovať v dočístení tonikom, vodičkou a podobne, ktoré v ponuke taktiež nájdete pre svoj typ pleti. 
Takto vyživená a nadopovaná pleť vitamínmi si však žiada ešte jednu drobnosť, ktorá taktiež nezaberie veľa času a pri pravidelnom používaní sa Vám pleť iste odvďačí, áno je to denný krém na tvár, najlepšie je, ak má ľahkú a rýchlo vstrebateľnú konzistenciu, kvôli následnému nanášaniu make-upu.

Ja kedže mám problematickú pleť, ktorá je síce na niektorých miestach presušená ale tvorí sa na nej akné som si vybrala denný krém, ktorý však môžte použiť i v noci s názvom a teraz dobre čítajte Krásná slečna.
Názov je hotový skvost.
Balenie je rovnaké ako je to pri kráľovských raňajkách pre pleť, krabička s názvom, zložením a popisom, vnútri tubička s obsahom 30 ml produktu.
Tento krém je špeciálne vyvinutý svojim zložením pre potreby aknóznej a problematickej pleti.
Je to biokrém s overenou klinickou štúdiou s kosatcom florentským.

Jeho zloženie je vhodné i pre citlivú pleť, ktorá zle reaguje na bežné produkty z drogérií.
Obsahuje :

- kosatec florenský
- olej z hroznových jadierok
- lopúch
- rakytník
- propolis
- vitamín E

Prečo je vlastne kosatec jeho hlavnou účinnou zložkou ?
Pretože má bakteriostatické účinky, sťahuje rozšírené póry a redukuje lesk pokožky, pričom ju nevysušuje.
Zlepšuje stav akné i v dospelosti, vyrovnáva metabolizmus lipidov pokožky i zloženie kožnej flóry.
Napomáha tak k celkovému dosiahnutiu zdravého vzhľadu pleti.
Navyše kombinácia kosatca florentského, zinočnatej soli a vitamínu A pôsobí na pleť protizápalovo, čím zabraňuje tvorbe zápalom a následnej tvorbe nového akné, má sťahujúce účinky a pôsobí aj antisepticky.
Napomáha redukovať tvorbu mazu a to dlhodobo.
Pri pravidelnom používaní, minimálne raz denne si pokožka napraví metabolizmus lipidov a zregeneruje sa.

Aplikujte ho jemným vklepkávaním, čím sa pokožky aj prekrví a látky obsiahnuté v kréme môžu tak do pokožky ľahšie preniknúť.
No a cena tohto zázraku je 254 kč, zhruba 8 EUR.
Konzistencia produktu je ľahká, je perfektný o pod make-up netvorí hrudky a rýchlo sa do pokožky vstrebáva. Narozdiel od iných produktov proti akné pleť nepresuší.
Vôňa je proti prvému produktu o dosť jemnejšia a je to stále poctivá vôňa akoby čerstvo natrhaných byliniek.
Ako každý produkt, aj tento obsahuje v balení i príručný letáčik kde sa dozviete všetko dopodrobna a produkte, používaní a klinických štúdiách.
Po mesiaci používania raz denne je pleť viditeľne krajšia, akné sa pomaly stráca, netvrdím však že zmizlo úplne, no pri liečbe akné je potrebné upraviť i stravovanie a dodávať pleti výživu  a vitamíny i zvnútra. Ale produkt ma iste nesklamal a viditeľne mi pomohol.


Ak teda hľadáte niečo čo má zloženie bez chemikálií, alergénov, za dobrú cenu, v rozkošných baleniach a s ešte rozkošnejšími názvami iste si prezrite ponuku tejto skvelej, prírodnej kozmetiky Havlíkovcov, ktorý sú expertmi v bylinkách a ich kombinácií pre blaho pokožky ktorú trápi akýkoľvek problém.
Viac na ich oficiálnej stránke havlikovaapoteka
Tu nájdete i zoznam kamenných predajní, kontakty, e-shop a všetko potrebné o vzniku, vývoji a zložení kozmetiky.


Pár fotečiek pre Vás :














Dočítania čoskoro
Meggi