Domácnosť a bývanie

streda 3. júna 2015

Sleek kompletka pre uhrančivý pohľad

Ahoj

Konečne je tu dalo by sa povedať leto, aspoň počasie je naozaj letné a tropické teploty, ktoré sú aspoň u nás, nútia vyhľadávať vodu, člapkať sa, opaľovať sa, no proste všetko na čo celú zimu čakáme všetci bez ohľadu na vek či pohlavie.

Pri bazéne však netreba zanedbávať svoj vzhľad, veď predsa ste nejaké dámy, a tie vyzerajú v takmer každej situácií perfektne, upravene.
Netvrdím, že si musíte orámovať čiernou ceruzkou oči, dať červený rúž, kilo make-upu ale decentná očná linka, prípadne nenápadné, jemné hnedé očné tiene a priesvitný či bledučký lesk na pery je taký základ, ktorý jednak nespackáte a budete vyzerať prirodzene, čo je pri vode priam žiadané.

Líčenie ktoré budete vidieť dnes na fotkách nižšie je jedno z mojich najobľúbenejších je rýchle a zvládne ho každá z nás.
Na toto neutrálne líčenie, ktoré sadne každému typu ženy, som použila paletku očných tieňov s gélovou linkou od značky SLEEK.
V paletke sa nachádzajú tri očné tiene, z toho dva trblietavé a jeden matný, gélová vode odolná očná linka v takej hnedo bordovej farbe, linka má naozaj zvláštnu a neobvyklú farbu, ktorá líčeniu dodá istú dávku nevšednosti a jedinečnosti.

V ponuke sú tri farebné variácie paletiek :

- tiene ladené v čierno, bielo sivej a čierna linka (Medusa´s Kiss)
- hnedo béžové očné tiene, hnedo-bordová očná linka (Morrocan Myrrh)
- modro sivé očné tiene a tmavo modrá očná linka (Midnight Blues)

Ja mám paletku ladenú do hnedých tónov s názvom Morrocan Myrrh a takto som ňou pripravila líčenie ktoré vidíte na fotkách :


Najbledší, trblietavý očný tieň (Asilah) nanášam do vnútorného kútiku oka, prípadne po celom hornom pohyblivom viečku, do približne stredu očného viečka nanesiem trblietavý, hnedý očný tieň (Sahara Dune) ktorý nanášam až po koniec horného očného viečka a v ohybe rozblendím čokoládovo hnedý očný tieň (Arabia).
Ako môžte čítať je to klasický postup od najbledšej po najtmavšiu farbu očného tieňu.
Na spodné viečko nanášam odtieň Arabia, ktorý som použila do ohybu na hornom viečku, robím ním spodnú linku, od vnútorného kútika približne do štvrtiny oka nanesiem bledý, trblietavý očný tieň Asilah.
Pre ešte výraznejší vzhľad môžte do vnútra oka naniesť bielu ceruzku, oči sa tak opticky otvoria a budú pôsobiť sviežim dojmom.

Líčenie je prakticky hotové, no môžme ho doplniť aj gélovou linkou v hnedo-bordovej farbe, ktorú nanesieme na celé horné viečko tesne pri mihalnice, ako linku zakončíte je už na Vás a na tom aký typ tvaru očí máte.
Linku môžte naniesť i na spodné viečko, toto ja však veľmi nepraktizujem.


Linka je vode odolná, takže sa môžte bez obáv venovať bazénovým šialenstvám a vyzerať pri tom skvele.
Očné tiene sú klasicky perfektne pigmentované ako to je už u Sleeku zvykom.
Vydržia celý deň bez rozmazania či straty pigmentu.


Cena paletky je okolo 7 EUR.
Paletka obsahuje tri očné tiene, jednu gélovú očnú linku, dva aplikátori (jeden na očné tiene, jeden kosení štetček na nanesenie očnej linky),zrkadielko.
Je to praktické balenie, vmestí sa do kabelky, či plážovej tašky a máte tak pri sebe stále očné tiene, linku aj aplikátori ba dokonca nemusíte nosiť zrkadielko, všetko je pokope.

Paletku I-QUAD nájdete, tak ako mnoho iných Sleek produktov na e-shope www.stayunique.sk


Pár fotečiek pre Vás :





















Dočítania čoskoro
Meggi


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára