Domácnosť a bývanie

streda 6. mája 2015

Oriflame Silk Beauty depilačný krém

Ahoj


Letné dni nás posúvajú svoj šatník oživiť o kratšie a odvážnejšie kúsky, ku ktorým patrí krásna pedikúra a hladké nohy.
Klasické holenie žiletkou je k našej pokožke nešetrné a chĺpky sú už niekedy na druhý deň vyrastené a nohy už strácajú na svojej hladkosti a jemnosti.
My ženy ale chceme pocit jemnosti ktorý trvá a hlavne ak si počasie pýta krátke outfity.

Oriflame ponúka produkt, ktorý pomáha kráse našich nôh.
Je to jemný depilačný krém, obohatený o extrakt z mandlí a kamélií.
Tento depilačný krém šetrí nielen našu pokožku, ktorá je oslobodená od narušenia žiletkou ale i čas, krém si jednoducho natriete na nohy a necháte pôsobiť min. 3 minúty, popri tomto čase môžte vykonávať bežné domáce činnosti, dbajte však o to aby ste krém nemali na nohách dlhšie ako 10 minút, mohlo by vzniknúť narušenie pokožky.
Po pár minútach škrabkou, ktorá je súčasťou balenie vyskúšajte na malom kúsku odstrániť ochlpenie, ak chĺpky idú ľahko dolu môžte "oškrabať" celú nohu.

Moja skúsenosť :

Krém má po nanesení príjemnú vôňu mandlí a kvetín.
Po dlhšej dobe však začína môj nos cítiť i alkány ktoré sú v kréme obsiahnuté, krém obsahuje okrem alkalických zložiek aj tioglykolát.
Chĺpky sa vlastne pôsobením týchto zložiek stenčujú, oslabujú a akoby spaľujú.
Ja osobne si krém nechávam pôsobiť 5-7 minút, následne si jemnou, umelou škrabkou krém odstraňujem.
Škrabka je menšej veľkosti a veľmi dobre sa drží v ruke, ľahko sa po nohe kĺže.
Po odstránení krému sú nohy hladké a jemné bez škrabancov, menších porezaní ktoré sa stali už hádam každej z nás pri holení žiletkou, niesu podráždené a môžte ich ihneď vystavovať svetu v krátkych sexi šatôčkach.
Nohy stačí po odstránení krému dobre opláchnuť s použitím sprchového gélu, prípadne môžte použiť telový krém do sprchy, ktorý Vám zaručí zhydratovanú pokožku.
Všimla som si, že po použití depilačného krému moje nohy vydržia oveľa dlhšie hladké a nie je potrebné ich tak často holiť, pre porovnanie, po holení klasickou žiletkou je už potrebné holenie približne za 3-4 dni no po použití depilačného krému mi nohy vydržia jemné a bez výrazného ochlpenia minimálne 1 celý týždeň.
Ak je Vaša pokožka normálna, a nie je príliš vysušená po holení nie je potrebné nutne použiť telové mliečko, pretože depilačný krém je obohatený o kombináciu účinných hydratačných zložiek.
Ja však mám pokožku veľmi suchú a preto mliečko vždy po holení použiť musím alebo prípadne použijem, ako už vyššie spomínam telové mlieko do sprchy, no moje nohy sú tak či tak jemnejšie a vláčnejšie ako po holení žiletkou.

Zhrnutie :

Dlhodobý pocit hebkosti, účinok je viditeľný a citeľný, bez poškodenia pokožky, bez neželaného začervenania, chĺpky nezarastajú, jednoduchá a rýchla aplikácia, šetrí čas a dovolím si povedať aj peniaze.


Obsah balenia je 100ml v tube.
Cena produktu je približne 5 EUR v akcií ( pôvodná cena 8,90 EUR )


Pár fotiek pre Vás :











Dočítania čoskoro
Meggi


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára