Domácnosť a bývanie

sobota 9. januára 2016

Tri produkty za novoročné ceny

Ahoj

Dnes Vám ukážem tri produkty kozmetickej, katalógovej značky Oriflame, ktoré sa v aktuálnom katalógu s novoročnými výpredajmi určite oplatia objednať si.
Je tu vôňa, krém a očné tiene takže z každého niečo.
Novoročný katalóg s ponukou akcií sa naozaj oplatí prelistovať, pretože tam je mnoho výrobkov za výhodné ceny. Zaujímavé sú akcie na kolekciu GG, rôzne toaletné vody ale i iné produkty bežnej potreby.

Začneme telovým krémom s vôňou POSSES, mne sa táto vôňa páči, pretože v zime obľubujem typ vôní akým je aj táto vôňa, je to skôr ťažšia vôňa, korenistá. 
Samozrejme samotný krém nevonia prisilno, ja odporúčam všetky tieto telové krémy s vôňou kombinovať práve s toaletnou vodou danej vône.
Najskôr sa po kúpeli alebo sprche nakrémujete a potom sa navoniate už samotnou toaletnou vodou, touto kombináciou krému a toaletnej vody môžte predĺžiť a posilniť samotnú vôňu.
Nečakajte však od tohto alebo celkovo týchto telových parfumových krémov nejakú extra dávku hydratácie a podobne, tento krém  nie je určený na vysušenú pokožku, tá si vyžaduje inú starostlivosť, ak však máte normálnu pokožku, kľudne Vám postačí aj jeho schopnosť hydratácie.
Je však potešujúce že napriek tomu že nejak zvlášť nehydratuje ani pokožku nevysušuje a tá pokožka je jemná a voňavá.
Jedno balenie vydrží dosť dlhú dobu, obsah 250 ml a balenie je padnúce presne do dlane, dobre sa drží a vyzerá vkusne položené na poličke.
Bežná cena 6,90 EUR a teraz len 3,49 EUR.

Druhým produktom, ktorý určite musia mať milovníčky hlavne sladkastých vôní je novinka zo sveta vôní parfumová voda VIP Only .
Jej zloženie durmanu, vanilky a maliny je inšpirované oslnivým svetom exkluzívnych večierkov.
Radí sa medzi orientálne, vanilkové, ovocné vône ktoré sú vhodné, alebo aspoň podľa mňa sedia skôr mladším dámam, ktoré sa radi bavia, flirtujú a chcú svoju energiu rozdávať ľudom v ich okolí.
Balenie k Vám príde v krásnej krabičke s tigrím vzorom, zvnútra žiarivej ružovej farbe, už samotná táto krabička ma dostala.
Samotný flakón má vkusný, hravý tvar a krásny hranatý, čierny vrchnáčik, ktorý sa mi páči naozaj veľmi.
Nie je to jedna z tých bežných sladkých vôní, akých po ulici začucháte veľmi veľa, je v niečom iná, ale v čom, to už musíte posúdiť na vlastnej koži.
Obsah balenia 50 ml teraz len za cenu 14,99 EUR, bežná cena 27,90 EUR.
Výdrž je celkom prijateľná, nemusíte sa počas dňa stále prevoniavať, samozrejme je to u každého individuálne, každá pokožka je iná.

No a tretím produktom, ktorý je taktiež novinkou z rady plnej luxusu sú očne tiene Giordani Gold.
Je to paletka štyroch očných tieňov ktoré sa spolu dopĺňajú a môžte nimi vykúzliť krásne jemné ale i odvážne tmavšie líčenie očí.
Väčšina odtieňov obsahuje jemné trblietky, ktoré mi však neprekážajú, nakoľko sú naozaj jemnučké a dodávajú viečku punc luxusu.
Majú celodennú výdrž na viečku a to i bez použitia podkladovej bázy pod očné tiene.
Ja mám paletku v odtieni Divine Brown, ktorá obsahuje zemité, hnedé očné tiene od najbledšej po tmavú hnedú, ktorá je bez trblietok a jemnú béžovú s trblietkami, vhodnú do vnútorného kútiku oka a na prežiarenie pohľadu.
V ponuke je ešte ružovkastá a sivá štvorka.
Naniesť stačí tiene v jednej vrstve, na také bežné nosenie, ak sa líčite na večer, môžte tiene vrstviť, ide to ľahko, neopadávajú a nezlievajú sa do záhybov.
Celkový vzhľad je naozaj lákavý a obal je luxusný, dokonca by som ho prirovnala omnoho drahším svetovým značkám.
Cena tejto štvorky očných tieňov v krásnom, elegantnom balení je 11,99 EUR pričom bežná cena sa pohybuje okolo 16,00 EUR.


Verím že už ste u svojej kozmetickej poradkyni tento katalóg listovali a vybrali ste si mnoho produktov, za tie ceny sa to teraz naozaj oplatí a ak nie, iste si ho prelistujte a možno sa inšpirujete i kúpou vyššie spomínaných produktov.

Pár fotečiek pre Vás :












Dočítania čoskoro
Meggi

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára