Domácnosť a bývanie

utorok 19. januára 2016

E Style pomocníci pri dennom líčení

Ahoj

Dnes Vám prinášam článok ktorý zahŕňa dva produkty, ktoré využijete na bežné denné líčenie, no bez ostychu ich môžte využiť i na večerné líčenie.
Očné tiene a korektor má vo svojej zbierke snáď každá žena už od puberty.
No nie každý produkt je vhodný pre každú dámu, preto korektory a očné tiene treba poskúšať a časom prísť na to, aká textúra, pigmentácia či zloženie je pre Vás vyhovujúce.
Ja mám, napíšem úprimne viacero obľúbencov v každej kategórií, medzi týchto obľúbencov spadajú aj produkty značky E Style o ktorých dnes budem písať a ktoré uvidíte na fotkách.
Prvým produktom o ktorom som sa už na blogu zmienila dávnejšie boli mono matné očné tiene E Style, vtedy som písala o odtieni Bamboo, ktorý som si zamilovala a často po ňom siaham pri jednoduchom líčení na bežný deň.
Dnes Vám ukážem presne ten istý očný tieň ale v šarmantnej bielej farbe, viac o tomto očnom tieni sa nebudem rozpisovať, nakoľko všetko potrebné si môžte prečítať v predošlom článku priamo TU.
Ale v skratke, super pigmentácia, extra výdrž, nezlieva sa do vrások, priaznivá cena.
Biely odtieň s názvom white cofee môžte použiť do vnútorného kútika na rozžiarenie líčenia, pod obočie ale všade kde sa Vám proste biela bude hodiť v danom líčení.
Niektoré, alebo väčšina bielych očných tieňov je slabo pigmentovaná a je potrebné naniesť poriadnu vrstvu aby bolo vidieť že máte očný tieň nanesený, no mono očný tieň E Style do tejto skupiny nespadá.

Druhý pomocník, ktorý má doma každá z nás a pri všelijakých nedostatkoch ktoré sa nám na pleti objavia ho s radosťou používame je korektor, konkrétne tento od značky E Style je púdrový korektor v tyčinke.
Je určený pre zakrytie lokálnych nedokonalostí a používa sa pod make-up.
Obsahuje oxid zinečnatý ( má vplyv na vysušovanie aktívnych mazových žliaz) a alantoin ktorý ukľudní pokožku.
Môžte ho použiť po nanesení denného krému a naň naniesť svoj make-up či CC krém.
Ja ho používam len zriedka, hlavne keď chcem odpútať pozornosť od pupáčikov ktoré sa mi na pleti vytvoria, podľa môjho názoru nie je práve najhutnejší a teda nekryje úplne všetko čo na pleti mať nechcete.
Kryciu schopnosť by som zaradila medzi strednú, no pupáčiky dokáže pekne ošetriť a počas dňa ich vysuší a zmierni ich začervenanie.
Nezlieza do jemných vrások a môžte ho použiť aj ak máte rozžírené póry alebo jemné pigmentové škvrny.
Je adekvátny k svojej cene 2,50 EUR.
Forma vysúvacej tyčinky je praktická a jednoducho sa nanáša na pleť.
Ľahko ho do pleti vklepkáte prstami.
V ponuke ho nájdete v dvoch odtieňoch a to 01 nude a 02 beige.
Viac produktov značky E Style alebo Sleek nájdete na e-shope stayunique.sk


Pár fotečiek pre Vás :

















Dočítania čoskoro
Meggi


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára