Domácnosť a bývanie

streda 17. septembra 2014

CLARINS PARIS - Natural Lip Perfector recenzia

                                   Ahoj čitatelia 



Dnes si predstavíme výrobok s názvom CLARINS PARIS , konkrétne Eclat Minute Embellisseur Lévres 
( Instant Light , Natural Lip Perfector ) 

Takže tento lesk môžem len odporúčať pretože má skvelú mäkkú akoby hubku ktorou sa nanáša , je to mazlenie Vašich pier :) . Ja mám problém s večne suchými perami a preto si nemôžem dovoliť často nosiť sýte farebné ruže alebo silno farbiace lesky , pretože ako sami uznáte nevyzerá to na perách potom práve najlepšie . No Clarins uviedol na trh opäť niečo čo môžu ženy s touto malou chybičkou krásy dennodenne využiť a tak svoje pery skrášliť a dodať im iný vzrušujúci a šťavnatý rozmer . Povedala by som že je to vlastne tekutý jemne farbiaci balzam na pery . Vaše pery sú po jeho nanesení jemné , krásne lesklé bez trblietok a dodajú im jemnú farbu . Z odtieňov si môžte vybrat od bledučko ružových až po jemne oranžovkasté ,telové farby . Pery sa po ňom nezliepajú a nemáte pocit tzv. "" tažkých pier "" . Výdrž na perách je samozrejme individuálna ale mňe osobne vydrží na perách aj pol dňa a aj po stratení lesku sú moje pery hydratované a jemné . Čiže ak ste stále nenašli svojho miláčika do jesenného sychravého počasia počas ktorého sú pery najviac vystavené vetru a lahšie sa vysúšajú a zároveň im chcete dodať šťavnatý jemnučko farebný vzhľad určite siahnite a zainvestujte do tekutého farbiaceho balzamu značky CLARINS Natural Lip Perfector . Jeho cena sa pohybuje v rozmedzí od 14,00 - 16,00 eur . Je to naozaj rozličné v závislosti od toho v ktorom meste ho kupujete a či nebodaj nenatrafíte na jeho zľavu. Ale myslím si že aj keď nepatrí práve k tým najlacnejším táto investícia sa Vám vráti hneď po prvom nanesení a stanete sa od neho závislé a kedže má naozaj krásnu paletu jemných farieb ochvíľku budete mať celú škálu :) Veď kto by odolal úžasne lesklým , štavnatým perám ....Však dámy :)

Takže toto bola moja prvá recenzia , verím že ste ju dočítali do konca a že to nebolo úplne strašné. Prajem pekný deň vážené čitateľky a dúfam že môj blog navštívite aj nabuduúce. 
Najbližšie chystám recenziu o vlasovej kozmetike alebo make upoch . Skúste mi v komentoch poradiť čo by ste chceli skôr :)
Za každý názor budem rada . 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára