Domácnosť a bývanie

sobota 20. septembra 2014

MaxFactor - Face Finity all day flawless ( 3 in 1 ) Foundation

Ahoj 



Dnes Vám poviem môj názor , čo by mal a čo naozaj robí make up od značky Max Factor.
Je to úplna novinka od tejto značky a myslím že patrí aj medzi najnovší make up na našom trhu.
Sľubuje krytie , zmatnenie pleti a prekrytie nedokonalostí vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu 3 v 1 .
Je to skvelá pomôcka pre rýchli bezchybný vzhľad pleti. 
Poďme sa ale pozrieť na to jeho super zloženie , obsahuje podkladovú bázu pre ľahké nanášanie a trvácnosť , korektor pre zamaskovanie našich malých chybičiek krásy a samozrejme make up s ochranným faktorom SPF 20 .
Musím uznať že mne táto trojkombinácia úplne vyhovuje , pretože naozaj šetrí čas a dalo by sa povedať že aj peniaze kedže máte všetky tri produkty v jednom flakóne. ( A ak máte málo priestoru ušetrí aj nejaké to miesto na poličke :) )
Moju pleť zmatňuje po celý deň , krásne prekryje všetky chybičky na pleti a jeho konzistencia nieje tiež práve s tých najhorších. I keď  musím podotknúť že tento make up mi skôr vyhovuje v tomto, už takmer jesennom počasí pretože je o niečo málo hustejší než iné make upi. Ja osobne ho nepoužívam denne , skôr na nejaký večierok , párty alebo proste niekam , kde viem že budem potrebovať mať pleť po celú dobu krásnu , zjednotenú a bez nechceného lesku . 
Takže v skratke - čo sľubuje naozaj spĺňa ! 
A treba podotknúť že neobsahuje olej a je vhodný i pre tú najcitlivejšiu pleť , samozrejme je dermatologicky testovaný. 

Presuňme sa k samotnému obalu tohto šikovného pomocníka .
Je zabalený v 30ml sklennej flaštičke s pumpičkou v zlato čiernom dizajne pre MaxFactor typickom na ktorú ešte samozrejme dáte priesvitný plastový kryt. Takže ho môžte kľudne nosiť v kabelke a nemusíte sa báť že sa Vám nejakým spôsobom otvorí a make up bude mať aj Vaša kabelka :) Tento obal patrí medzi moje obľúbené pretože ho nemôžete naozaj nijak poškodiť a je dá sa povedať "nesmrtelný " . 

Milé dámy , slečny , baby obsah teda máme na výbornú , obal taktiež . Teraz sa pozrieme na cenu a dostupnosť tohto make upu .
Cena sa pohybuje od 8,50 až po 16, 90 eur . Záleží od toho či si ho objednáte prostredníctvom internetu alebo zájdete priamo do kamennej parfumérie alebo drogérie a samozrejme či natrafíte na akciu .

Posledná základná vec ktorú o tomto make upe musíte vedieť je že je vhodný aj pre bleduľky , čo veľmi oceňujem je ten krásny odtieň ktorý sadne hádam každej žene s bledučkou pleťou ako mám aj ja.
Samozrejme aj shnedé ženy si nájdu svoj odtieň. Make up Face Finity nájdete v týchto 5 odtieňoch -
- Warm Almond ( najbledší odtieň pre bledučké ženy )
-Natural 
-Beige
-Golden
-Soft Honey

Verím že sa Vám článok páčil a napomohol Vám pri rozhodovaní o kúpe tohto Make upu 3v1 .
V prípade iných skúseností alebo iných otázok neváhajte zanechať koment a určite Vám odpoviem.

Dočítania pri ďalšom článku .




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára