Domácnosť a bývanie

sobota 5. decembra 2015

Doprajme si oddych s Oriflame

Ahoj

Tak ako snáď každý správny bloger či blogerka i ja Vám prinášam článok, pri ktorom sa môžte inšpirovať s kúpou darčeka na Vianoce, nevravím že to je niečo extra veľké ale zaručene to obdarovaná osoba využije a poteší ju to.
V zimných mesiacoch má každý z nás dni, kedy by najradšej nevyšiel z postele alebo ak sa z nej už donúti vstať skončí na gauči zababušený pred telkou.
Vtedy sa ani nijak zvlášť nefintíme, spravíme akurát tak rannú rutinu, umyjeme zuby, dáme si teplú sprchu, poriadne očistíme pleť a nanesieme najlepšie vyživujúci krém.
No a nesmieme však pri tom všetkom zabúdať na to že v zime naše pery potrebujú ešte oveľa viac výživy a starostlivosti, takže si nanesieme zázrak v podobe toho hojivého zázraku z Oriflame.
Teraz dokonca Oriflame prichádza s novinkou v podobe obľúbeného hojivého zázraku s organickým medom, na zimu ako stvorený, čo poviete?!
Vašim perám poskytne zjemnenie, hydratáciu a zlepší ochrannú bariéru pokožky.
Jeho zloženie s organického medu, prírodného včelieho vosku a vitamínu E uľaví a skrášli nielen pokožku na perách ale i na iných častiach nášho tela ako napríklad na lakťoch, kolenách no proste všade kde potrebujete naozaj zjemniť suchú či podráždenú pokožku.
Hojivé zázraky majú krásne balenie, ktoré vždy vyzerá dobre, môžte ho nechať položený na nočnom stolíku a bude vyzerať skvele.
Cena je 1,99 EUR v akcií, takže šup šup do objednávania.
Ja ho na pery používam každý večer, ale i počas dňa a hlavne keď mám typické zimné dni, ktoré opisujem vyššie, vtedy ho mám na perách stále.
Som naozaj spokojná, pretože len málo prípravkov si dokáže poradiť i s mojimi suchými perami, väčšina ich len zamastí, sú lesklé, ale nie hydratované a jemné.
Zhrnutie :
hojivý zázrak s organickým medom od Oriflame, je výnimočný svojim zložením, ktoré poteší aj milovníkov BIO, nie je testovaný na zvieratkách, švédska kvalita v spojení s tou prírodnou
pomáha aj pri veľmi vysušených perách a iných miestach na tele.

Takže to bol prvý tip na darček ktorým iste nič nepokazíte a potešíte každého.
Nepísaným slovenským zvykom je na Vianoce darovať ponožky, veľa ľudí sa pri pohľade na tento darček len pousmeje a slušne poďakuje, pretože to tak povediac aj očakával.
No skúste byť trošku originálny a prekvapte svojich známych ponožkami, ktoré zaručene potešia viac ako klasické ponožky na ktoré sú už zvyknutý.
Oriflame má v ponuke rozkošné ponožky, zabalené do tvaru alebo formy chutného cupcake koláčika, balenie je naozaj krásne, je previazané zlatistou stužkou na ktorej je zavesená menovka, kde môžte napísať už konkrétne venovanie.
Navyše krabičku v ktorej sú zabalené môžte použiť na niečo iné, takže ich balenie viete využiť i ďalej.
Ja osobne ju mám na stole a v nej mám rôzne maličkosti, ktoré používam počas dňa ako balzam na pery, pero, mini zápisník.
Samotné ponožky sú vyrobené z polyesteru a sú úžasne mäkkučké a pohodlné, pre také tie chvíle zimného nič nerobenia a oddychu pri čajíku pred telkou alebo za notebookom pri čítaní možno i môjho blogu.
Sú vhodným darčekom hlavne pre nás ženy, kedže ich farba je skôr ženská a majú vzadu roztomilý brmbolček.
Nepárajú sa ani z nich nevypadávajú kúsky akoby guliek z ktorých sú poskladané.
Ich cena je 5,99 EUR.


Ja som na takéto rozkošné, mäkké, teplé vecičky priam závislá, ak ste na tom rovnako iste napíšte do komentára na čom konkrétne ste závislý v zime Vy.



Pár fotečiek pre Vás :


















Dočítania čoskoro
Meggi

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára