Domácnosť a bývanie

nedeľa 20. decembra 2015

Orofluido elixir balzam na vlasy a parfum

Ahoj

Aj Vy ste na tom tak, že nič nestíhate pretože ste znovu všetko nechávali na poslednú chvíľku?"
Ja som na to znovu doplatila a teraz neviem čo skôr, no tento článok som musela vydať, pretože nepodeliť sa o takýto typ na darček by bolo odo mňa veľmi škaredé.
Tento skvelý darček pre ženy môžte nájsť a aj priamo zakúpiť na stránkach internetovej parfumérie Elnino.sk, kde je vytvorená i špeciálna sekcia typov na vianočné darčeky pre Vaše ľahšie rozhodovanie a pátranie.
Navyše my odkladači všetkého i nákupov darčekov môžme objednávať až do pondelka s garanciou doručenia tovaru do Vianoc.

Ja som si vybrala darček sama pre seba a vybrala som si kazetu produktov značky OROFLUIDO pretože o ich olejoch som počula samé chváli a chcela som zistiť či sú opodstatnené.
V kazete sa nachádza elixir balzam na vlasy, alebo teda olejček na vlasy, ktorý však bez obáva môžte použiť i na telo alebo na ošetrenie nechtovej kožtičky a parfum.
Vždy ma fascinovala vôňa niektorých olejov alebo produktov na vlasy a vždy som si povedala, prečo nespravia parfum tejto vône, no a pri Orofluido olejčeku som sa dočkala a parfum nemá konkurenciu.
Olejček Orofluido, ktorému sa inak hovorí aj tekuté zlato obsahuje zmes troch prírodných olejov, ktoré dostanú Vaše vlasy do tej najlepšej kondície akej to len ide.
No a aké sú to oleje konkrétne ?!
Argánový olej 
- obsahuje vitamín B
- obsahuje mastné esenciálne oleje
- má podobné zloženie ako naša pleť
Ľanový olej
- dodáva vlasom lesk
- zaceľuje a zjemňuje vlasové kutikuly
Olej zo šachoru jedlého 
- obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín a tokoferoly
- dodáva lesk, pružnosť, jemnosť a silu zároveň
- jemné, delikátna vanilková aróma s tónmi živice

Olejček sa môže použiť na vlhké ale i suché vlasy pre konečnú úpravu, dodanie lesku a pružnosti alebo posilnenie vlasov ktoré sú jemné a lámavé či presušené.
Ja ho používam aj ako zábal, alebo si ho nanesiem a vmasírujem do pokožky hlavy a celých dĺžok deň pred umývaním vlasov.
Skúšala som ho použiť i na telo kde poslúžil taktiež veľmi dobre, navyše ako jediný produkt mi dokázal už po prvom použití dať dokopy okolie nechtov, nechtovú kožtičku.
Vlasy mi začali rýchlejšie rásť a sú pevnejšie, rozštiepené končeky výrazne ubudli a vlasy pri jeho pravidelnom používaní získali vysokú kvalitu, ktorú si držia.
Chváli ktoré som o tomto oleji počula boli naozaj opodstatnené.
Navyše v kazete nájdete parfum, delikátnej orientálnej by som povedala vône, ktorá sa nápadne podobá práve na tú vôňu olejčeka ktorú som si tak zamilovala.
Je to exkluzívna vanilkovo drevitá vôňa, ktorá si podmaní nielen Vaše zmysli ale aj všetkých navôkol, no pri tom nie je vtieravá ani dráždivá.
Lepší parfum som za posledných pár mesiacov naozaj nemala a už teraz rozmýšľam kde si ho zakúpim znovu, pretože zvlášť mimo tejto kazety som ho žiaľ nenašla.
Balenie majú oba produkty pevné, neprečačkané a môžu byť i ako pekná dekorácia na stolíku pretože vyzerajú kvalitne, čo teda aj sú.
Darčekovú sadu Orofluido si môžte zakúpiť priamo TU a poponáhľajte sa pretože na sklade je už len pár kúskov.
Ako darček je táto kazeta vhodná naozaj pre každú ženu, pretože o vlasy sa stará hádam každá z nás a chce aby vyzerali a boli čo najkrajšie a parfum tejto vône nemôže byť nepríjemný taktiež nikomu.
Aspoň moje okolie zatiaľ reagovalo na túto vôňu pozitívne a pýtali sa ma odkiaľ mám túto vôňu, pretože nič podobné nikde necítili.
Cena je viac než vianočná 16,00 EUR za 75 ml balenie olejčeka a 25 ml parfumu jedinečnej vône.


Pár fotečiek pre Vás :












Dočítania čoskoro
Meggi




1 komentár:

  1. Čaute chlapci, chcel by som sa veľmi pekne poďakovať spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na lekárske ošetrenie môjho chorého dieťaťa. Som veľmi rád, že som dnes stretol LAPO. Ak potrebujete súrnu pôžičku, kontaktujte ich e -mailom: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť