Domácnosť a bývanie

streda 30. decembra 2015

Milva produkty

Ahoj

Po vianočnej prestávke, kedy som sa blogu nevenovala a na plno som si užívala sviatky pokoja a rodiny prinášam nový článok.
Na začiatok chcem napísať že som dostala na vianoce všetko čo som chcela, po čom som pokukávala ale najcennejším bol samozrejme dar trávenia tohto krásneho vianočného času v kruhu tých najbližších.
Článok o tom čo som dostala neplánujem robiť, nakoľko mne to príde trošku otrepané a nemám potrebu Vám sem pofotiť a poukazovať na materiálne veci ktoré vlastním.
Dnes však článok venujem produktom značky Milva, ktoré sú plné extraktov z rôznych bylín, bez farbív a chemikálií.
Ja som k otestovaniu dostala tri produkty, šampón, vazelínu a vzorku šampónu.
Šampón Milva Huma ktorý som mala v plnom balení, je určený na jemné vlasy bez objemu a na vlasy padajúce.
Obsahuje liečiví biely íl, ktorá pokožku hlavy dokonale vyčistí, chráni pred vznikom lupín, pred svrbením pokožky a tým spojenú stratu vlasov.
Totiž, vlas funguje tak, že vlasové cibuľky musia dostávať dostatok živín, zvnútra i zvonka no a keď je vlasová pokožka nesprávne umytá a sú  na nej zvyšky masti alebo proste prachu neustále sa korienky upchávajú. Tým pádom je príjmanie živín omedzené a vlas je oslabený a uvoľňuje sa.
Tento šampón je vhodný pri narušenom PH pokožky hlavy, mne osobne obnovil silu vlasov, dodal im objem a naozaj ich do hĺbky prečistil.
Pri pravidelnom používaní mi začali vlasy rýchlejšie rásť a sú silnejšie a odolnejšie.
Ja som veľmi spokojná a už teraz objednávam ďalšie balenie.
Cena približne 4,00 EUR.

Vzorka šampónu ktorý som dostala bola pre moje dlhé vlasy postačujúca na jedno použitie, z ktorého nejaké presné účinky neviem opísať, preto to berte tak že je to skúsenosť po jednom použití.
Bola to vzorka šampónu s obsahom chinínu a ženšenu.
Kombinácia týchto dvoch extraktov podporu mikrocirkuláciu krvi a tým posilňuje vlasové folikuly.
Stimuluje proces regenerácie, udržuje vlasové korienky zdravé a odolné.
Pri pravidelnom použití vlasy menej padajú a sú viditeľne zdravšie.
Tento šampón si taktiež plánujem zakúpiť v plnom balení, pretože korienky vlasov sú presne tá časť, ktorá môže za celkový vzhľad a rast vlasov a myslím si, že tento šampón ako aj ostatné šampóny Milva sú schopné dodržať to o čom píšu na balení.
Cena tohto šampónu je o čosi vyššia ako pri šampóne Huma, cca 5,00 EUR no pre zdravé vlasy my ženy urobíme čokoľvek.
Navyše balenia majú špecifickú, prírodnú grafiku, praktické balenie a k takmer každému nájdete i vlasovú vodu o ktorej som počula samé chváli a videla i výsledky, ktoré boli naozaj obdivuhodné, či masky na vlasy.

Vlasové produkty značky Milva doporučujem ak chcete naozaj niečo pre vzhľad a zdravie vlasov robiť nielen " na oko " ale naozaj do hĺbky.
Ja šampón Milva kombinujem aj s inými šampónmi alebo dvoma šampónmi značky Milva a moje vlasy viditeľne začali rásť a menej vypadávajú.


No a tretím produktom, ktorý mi spoločnosť zaslala v plnom balení bola vazelína s obsahom propolisu.
Tento produkt si neviem vynachváliť hlavne teraz, po tom čo som si dala jemne vyplniť pery kyselinou hyaluronovou a je potrebné ich chrániť pred popraskaním a vysúšaním.
Perfektne pery hydratuje a bráni ich vysúšaniu a praskaniu.
Pery majú neustále vytvorenú ochrannú bariéru a pomáha i pri hojení drobných raniek po zákroku na perách a ich jemnej pokožky.
Môže sa používať na popraskané päty i pokožku na chodidlách alebo na ktorýkoľvek kúsok pokožky, ktorý je vysušený.
Bez parfumácie a farbív.
Obsah balenia 35 ml. 
Cena približne 6 EUR.

Viac produktov na tomto e-shope

Pár fotečiek pre Vás :









Dočítania čoskoro
Meggi

2 komentáre:

  1. Čaute chlapci, chcel by som sa veľmi pekne poďakovať spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na lekárske ošetrenie môjho chorého dieťaťa. Som veľmi rád, že som dnes stretol LAPO. Ak potrebujete súrnu pôžičku, kontaktujte ich e -mailom: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť
  2. naozaj by som chcel oceniť mikrofinancovanie LAPO za to, že mi poskytlo pôžičku na renováciu môjho domu. Predtým som stratil viac ako 5 000 eur falošným veriteľom, takže ak potrebujete naliehavú pôžičku, vyhnite sa podvodným veriteľom a požiadajte prostredníctvom skutočnej pôžičkovej spoločnosti e-mailom lapofunding960@ gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť