Domácnosť a bývanie

nedeľa 5. októbra 2014

Jednoduché jesenné hnedé líčenie pre všetkých

Ahoj
Dnes som pre Vás pripravila make up tutoriál na krásne hnedé denné líčenie , ktoré zvládne hádam každá z nás . Na toto líčenie som použila aj nové prípravy aj moje stálice ako hnedú paletku od Avonu , špirálu Oriflame Giordani Gold , čiernu očnú linku v pere od Maybelline .
Samozrejme všetky produkty ktoré budú použité Vám napíšem v popise dolu pod článkom a postupne budem pridávať i recenzie na každý z týchto produktov.
Tak teda poďme na to :

Krok 1 - Na pleť si nanesiem podkladovú bázu MaxFactor a poriadnu ju rozoztriem .Ja na nanášanie make upu a podkladovej bázy nepoužívam štetec , nanášam ich prstami . Na začervenané miesta použijem zelený korektor Loreal Paris - Studio Secrets a dôsledne ho vťupkám do pleti .

Krok 2 - Nanesiem make up MaxFactor Xperience , odtieň Raw Silk 45 , je škoda že tento make up už nieje na našom trhu pretože krásne sadol k pleti .

Krok 3 - Pleť zafixujeme púdrom , Catrice All Matt m aby naša pleť vydržala po celý deň matná aj v t-zone a make up držal dlhšie .

Krok 4 - Prejdeme k očiam. Do vnútorného kútiku oka nanesieme najbledší tieň z paletky , v tomto prípade to je bledučko béžová . Následne na celé pohyblivé viečko nanesieme druhý najbledší tieň paletky a to je krásna matná hnedá farba . Na ohyb viečka nanesiem najtmavší hnedý tieň paletky a poriadne ho zapracujem aby nám na viečku neostala ostrá hrana a hrubším štetcom pekne zapracujem a urobím prechody . Na miesto pod obočím ešte nanesiem biely tieň ale môžte použiť aj ten istý tieň ktorý sme použili na začiatku do vnútorného kútiku oka a krásne ho rozotriem . Týmto zvýrazníte svoje obočie a otvoríte oko. Na dolné viečko tenším štetcom nanesiem najhnedší tieň , ktorý sme použili na ohyby horného viečka , nanesiem ho po celej linií dolného viečka. Do vnútornej časti oka nanesiem bielu ceruzku MaxFactor .
Odporúčam použiť mäkkú ceruzku ktorá sa lahšie nanáša a konkrétne ceruzka MaxFactor aj pekne sýto farbí . Na záver použijem špirálu Oriflame na horné i spodné mihalnice . Pre večerné líčenie alebo ak chcete aby bol Váš pohľad ešte viac dramatickejší môžte použiť umelé mihalnice. Ja pri tomto líčení použijem aj čiernu linku Maybelline , ktorú nanesiem na horné viečko a čo najbližšie pri mihalnice ,tým sa mihalnice budú zdať hustejšie a oko dostane krásny tvar . Tvar linky ktorý použijete je na Vás a zaleží od toho aký typ oka máte , verím že každá z nás má svoj obľúbený tvar očnej linky . 

Krok 5 - Obočie upravím paletou na obočie Essence eyebrow stylist set , ktorá obsahuje bledší a tmavší hnedý tieň . Dledším tieňom vyplním obočie , hlavne na začiatku kde je obočie u každého redšie .A tmaví použijem v prípade ak chcem obočiu poupraviť tvar alebo ho prípadne o kúsok predĺžiť . No myslím že ak chcete aby Vaše obočie vyzeralo čo najprirodzenejšie postačí bledši tieň tejto palety . 

Krok 6 - Na líčka nanesiem ružovú lícenku Loreal - le blush 120 a poriadne ju rozblendím aby na tvári neostali rôzne čiary a ostré hrany :) Ak nám napadali drobné častice z tieňov na pleť , satčí prejsť oblasť pod očami púdrom ktorý sme použili na celú tvár . 

Krok 7 - Na pery už len nanesiem farbiaci balzam na pery od Mary Kay v jemnej ružovej farbe.
Tým sa stanú naše pery vláčne a leské .

Tak myslím že toto líčenie zvládne každa a je naozaj veľmi pekné , neutrálne takže pristane každému typu ženy .  Navyše kozmetika ktorú sme použili myslím má miesto v kozmetickej taštičke každej z nás .

Produkty použité pri mojom líční :
- podkladová báza MaxFactor
- make up MaxFactor , Xperience
- zelený korektor na začervenané miesta Loreal Studio Secret
- paleta očných tieňov Avon 
- čierna linka v pere Maybelline 
- špirála Oriflame Giordani Gold
- biela ceruzka Max Factor
- paleta na obočie Essence Eyebrow
- lícenka Loreal , le blush
- trojvrstvový balzam na pery Mary Kay Play It 

Verím že sa Vám môj návod na praktické hnedé líčenie páčil. 
Ak chcete vedieť aké recenzie a články pripravujem určite dajte like na moju oficiálnu fanpage môjho blogu na Facebooku , nájdete ju pod názvom Meggin svet kozmetiky a vizáže , za každý like budem rada :)

Dočítania pri ďalšom článku .

 Takto vyzerá líčenie bez použitia linky , špirály a úpravy obočia , základ už máme :)

 A tu môžte vidieť už hotové líčenie :)



 Produkty použité počas líčenie , chýba tam paletka tieňov od Avonu :) Ale na tú sa môžte tešiť v najbližšej dekoratívkovej recenzií . 







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára